Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Gieten van chape" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Gieten van chape:

Gieten van chape

Chape van 9cm gieten in min. 4 en max. 6 naast elkaar liggende handelspanden. Het betreft een totale opp. van 259m² voor de 4 en 473m² in totaal voor de 6 handelspanden.

Vloerplaat gieten in bestaande huis

Ik wens een betonplaat van 10cm te laten plaatsen, alsook 10cm pur en 8-9cm chape. Oppervlakte is +-46m2

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Voor een oppervlakte van ca 35m² zoek ik een aannemer om een betonnen vloerplaat te gieten op het gelijkvloers en hierna een isolatielaag + chape te leggen.

Gieten van chape in appartement

Appartement 100 m². Op 3 de verdiep living, keuken, gang, wc, badkamer, 3 slaapkamers. Oude vloer is uitgebroken, chappe plaatsen en plaatsen laminaat.

Beton gieten voor paviljoen op te zetten

Ik zou graag beton laten gieten, er is een ruimte voorzien. Uitgegraven, afgebakend met boordstenen, plastic gelegd en betonnetten liggen klaar. De oppervlakte is ongeveer 8 m 70 op 4 m 15 en de betonplaat zou 10 cm dik moeten worden dat komt uit ergens tussen de 3,5 en 4 m 3. Ik denk dat het beste is om deze met kruiwagens naar vanachter de tuin te vervoeren. Na de betonlaag zou ik er zelf nog een kleine laag chape op leggen gevolgd door klinkers.

Betonnen vloerplaat gieten + isoleren + chape in renovatieproject

Voor een oppervlakte van ca 70/75m² zoeken wij een aannemer om een betonnen vloerplaat te gieten op ons gelijkvloers en hierna een isolatielaag + chape te leggen. Ons huis uit 1920 is momenteel gestript. Later zouden we ook het dak vernieuwen en de zijgevel na-isoleren en afwerken met crepi.

Vloerplaat gieten in bestaand huis

Voor een renovatie moet een nieuwe vloerplaat in beton gegoten worden. Het gaat om ongeveer 60 m², dikte vloerplaat 15 cm. Graag ook prijs voor chape in een latere fase.

Trapgat maken vaste trap naar zolder en afwerken chape en elektriciteitswerken

Wij hebben momenteel een luik met een uitschuifbare trap naar de zolder. Op een andere plaats wensen wij een trapgat te laten maken + een vaste trap naar zolder te plaatsen. Het luik met uitschuifbare trap zal moeten gedicht worden. Met voorkeur met beton toe gieten. Na elektriciteitswerken zal de vloer op de zolder ook moeten gechapt worden, ongeveer +-5 cm dik voor een oppervlakte van 50 vierkante meter.