Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Grondige renovatie uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grondige renovatie uitvoeren:

Grondige renovatie uitvoeren

Ik wil graag een offerte vragen voor een grondige renovatie. - nieuwe ramen: PVC - nieuwe uitbouw (fundering, betonplaat, vloer, muren , schuifraam, plat dak,....) - nieuwe elektrische installatie - nieuwe sanitaire voorziening - nieuwe centrale verwarming - nieuwe tegelvloeren gelijkvloers - nieuwe laminaat vloeren 1 etage Onderhandeling tot kopen.

Betonrot balkonnen herstellen

De terrassen/balkons aan ons appartementsgebouw zijn aan een grondige herstelling/renovatie toe. We hebben last van insijpelend water dus het zou helemaal terug waterdicht gemaakt moeten worden. Er zijn langs onder ook heel wat barsten te zien en de randen brokkelen al lichtjes af. Op het terras van de eerste verdieping liggen er momenteel nog de originele tegels en daarover zijn er houten planken gelegd. De tegels/stenen van het terras op de tweede verdieping zijn wel ooit al vernieuwd geweest, maar de structuur van het balkon zit met dezelfde problemen (weliswaar in mindere mate). De afmetingen van de terrassen zijn 1m op 2,4m. Het zou de bedoeling zijn dat de werken aanvangen zo kort mogelijk na de zomervakantie (september 2018).

Renovatie herstelling beton balkon terrassen

Ik ben syndicus van een appartementsgebouw te Deurne (B-2100). Onze blok telt 3 appartementen waarvan het eerste en de tweede verdieping een terras hebben (Afmeting per terras: 235 x 78 cm). Deze terrassen zijn dringend aan een grondige renovatie toe. De waterdichting en balustrades van beide terrassen dienen te worden vernieuwd. Tevens dient het beton van het bovenste terras ook te worden hersteld op 1 plek. Ik ben dus op zoek naar iemand die terrassen renoveert en dergelijke kleine projecten aanvaardt. Indien u zich hierdoor aangesproken voelt mag u gerust een keer langskomen en een kijkje konden nemen alvorens de vrijblijvende offerte op te maken voor de renovatie van de 2 terrassen.

Volledige en grondige renovatie van badkamer en toilet

Ik wil de badkamer + toilet laten renoveren. Inloopdouche, badkamermeubels, betegeling,belichting en het toilet vernieuwen met betegeling.

Renovatie achterbouw en optrekken garage

We zijn bezig met een grondige renovatie. Een deel van de renovatie betreft de vernieuwing van de achterbouw (35m²) en het optrekken van een garage (24m²). In bijlage de plannen met huidige en toekomstige situatie. De bouwaanvraag voor deze werken is rond op 1/02/2017. Opleverdatum indien mogelijk 01/05/2017. Afwerking: wind en waterdicht. Binneninrichting (bezetting, schilderen, electriciteit, vloeren, installatie keuken) zouden we zelf doen. De meetstaat zoals opgesteld door de architect. In het groen aangeduid als werken die uitbesteed worden aan de aannemer. In het geel werken die zelf uitgevoerd zullen worden. Hieronder een overzicht; Uitbesteed aan aannemer: - Uitgraven regenwaterput - Funderingsstroken keuken + carport

Volledige renovatie

Rijwoning - Bel-Etage - 6 meter breed van +/- 1963 Overwegen om een grondige renovatie te doen om er zelf in te wonen - elektriciteit, loodgieterij, chauffage, badkamer, keuken, plafonnering, vloeren, ramen, isolatie, platdak enz...

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.

Renovatie bijgebouw

Grondige renovatie van bijgebouw : isolatie, dakwerken, aanleggen verwarming en elektriciteit, afwerking, ... 2e optie : bestaand gebouwtje slopen en nieuw (prefab? ) gebouwtje zetten.