Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Grote renovatiewerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grote renovatiewerken uitvoeren:

Grote renovatiewerken uitvoeren

Gevel van 4.5m renoveren met spuitkurk. Momenteel 2 ramen en geen voordeur. Voordeur plaatsen, hiervoor 1 raam verwijderen en inkomhal van 1m x 2.5m in living realiseren. Ook staat van het dak controleren en indien mogelijk de zolder willen uitbreiden met een dakkapel. In de living schoorsteen voorzien van een inbouw pelletkachel. Ook elektriciteitswerken uitvoeren, een lichtpunt in onze living en nieuwe inkomhal.

Grote renovatiewerken uitvoeren

Woning gekocht van 1975 en er zijn verschillende zaken die onder handen moeten genomen worden. Het dak is het belangrijkste. Dit moet vernieuwd worden, graag ook geïsoleerd en zonnepanelen in verwerkt worden. Wij zouden graag een 4000 à 5000 kwh opwekken. Daarnaast zijn er een aantal ramen die nog enkel glas bevatten, dit zou dubbel moeten worden. Graag zouden we van mazout naar gas over gaan en als laatste zouden we het bad willen vervangen door de combinatie van een bad douche.

Diverse renovatiewerken

We hebben een grote slaapkamer van 16 m² en dit zullen we in 2 kamers splitsen. Maken van inloopdouche op het gelijkvloers en gyproc plaatsen in opbergzolder.

Verschillende renovatiewerken uitvoeren

Enkele jaren geleden lieten we in ons huis de deuren naar de tuin vernieuwen. Deze zijn een grote raam (kan helemaal in 2 delen open naar binnen) enerzijds en een dubbele deur (kan helemaal open naar buiten) anderzijds. Beiden in zwart aluminium. De afwerking van deze deur en raam zou ik zelf proberen te doen. Het ontbreekt me echter de tijd en ervaring om dit te doen. We zouden dit graag afgewerkt zien alsook de overgang naar de tuintegels (dals) laat momenteel de wensen over. er zou ook een deel van de achtergevel en tuinmuur bezet moeten worden, alsook de afwerking van de achtergevel naar het dak toe (in hout). En eventueel ook de regenafvoer vernieuwen. Een deel van de tuintegels dient ook opnieuw gelegd te worden of vervangen.

Woning deels renoveren

Wij willen verscheidene renovatiewerken laten uitvoeren aan onze woning. Enerzijds de totaalinrichting van de zolder deze is 85 m². Hiernaast moet men ook de hal plamuren, dit is een vrij grote ruimte. Ook aanpakken van de voegwerken aan onze voorgevel.

Grote renovatiewerken uit te voeren

Regenput waterdicht maken, kelder bewoonbaar klimaat maken en pleisteren muren in living en badkamer en eventueel een douche plaatsen in de garage en de watertoevoer en afvoer voorzien.

Schoorsteen herstellen of afbreken

Ik heb een schoorsteen die volledig aan het scheuren is. Deze komt onderaan helemaal los en toont ernstige gebreken en grote scheuren in de zijwand. (enkele centimers!!! ) Tijdens renovatiewerken is de schoorsteen ontdaan van alle gyproc errond en is gebleken dat de schoorsteen volledig instabiel is. Dit betreft een schoorsteen in een oud huis en hier wordt nog gebruik gemaakt van houten draagbalken om het bovenverdiep te dragen. Graag had ik deskundig advies en hulp indien deze nog hersteld kan worden of dat deze zou moeten worden afgebroken.

Renovatiewerken groot huis

Wij zoeken op héél korte termijn mensen die: - chappe uitbreken (en eventueel ook gieten en egaliseren); - vloer leggen (alle materialen reeds in ons bezit); - isolatie steken (materialen worden ook zelf aangekocht). Het betreft een grote woning (verschillende ruimtes moeten worden aangepakt), maar alle werk wordt in kleine stukken gedaan, aangezien we er al wonen met drie kleine kinderen. Ideaal dus voor werklieden die hier en daar tijd op te vullen hebben. Indien wij tevreden zijn, willen wij bij voorkeur alle klussen (verspreid omwille van bovenstaande reden) door dezelfde persoon of firma laten uitvoeren.