Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Grote verbouwingswerken uitvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Grote verbouwingswerken uitvoeren:

Grote verbouwingswerken uitvoeren

Verbouwen van een winkelpand. Op 1 ste verdieping maken van leefruimte, badkamer en daktterras. Keuken maken in een open ruimte (Skandinavische stijl); Badkamer maken in een ruimte waar niks staat. Nu een dakterras bestaande uit roofing en koepels omvormen tot daktuin met kunstgras.

Grote verbouwingswerken uitvoeren

Ophogen van het dak en nieuw plat dak: Voorlopig is enkel het gelijkvloers (100 m²) bewoonbaar, maar we hadden graag het dak verwijderd en op de helft van de woning een volume bijgeplaatst, zodat we boven nog een gang, 2 slaapkamers en een badkamer kunnen maken. Zo wordt onze woning heel wat ruimer.

Berekenen + uitbreken steunmuur + plaatsen steunbalk

Wij willen kleine verbouwingswerken uitvoeren in een rijhuis in Leuven. We zouden hiervoor een steunmuur op de eerste verdieping willen uitbreken om een grote, open ruimte te creëren. Boven dit verdiep is nog een zolderverdieping onder het dak. Graag hadden we een offerte voor: - de berekening van de steunbalk - het uitvoeren van de werken uitbreken van de muur + plaatsen van de steunbalk.

Plaatsen van poutrel en kolommen

Verbouwingswerken aan woning.Plaatsen van 2 betonnen kolommen + grote poutrel.

Verbouwingswerken in living / keuken

we willen de steunmuur tussen onze keuken en living verwijderen zodat we één grote ruimte creeeren. Muur is steunmuur dus er zal een steunbalk dienen geplaatst te worden. ook een deuropening moet dicht gemaakt worden. 1 chauffage zal moeten verplaatst worden. Vervolgens pleisterwerk en vloer herleggen waar muur heeft gestaan. Dus al bij al komt er redelijk wat bij kijken en we zoeken iemand die alles kan doen (muur afbreken, steunbalk plaatsen, pleisterwerk en vloer herstellen)

Het betreft verbouwingswerken waarbij de ...

Het betreft verbouwingswerken waarbij de veranda dient afgebroken te worden, en er achterbouw dient gezet te worden waar vroeger de veranda stond en tevens waar nu het terras is. hierbij dient alles op éénzelfde hoogte gebracht worden, derhalve zijn extra funderingswerken nodig. de achterbouw dient gemetst te worden voorzien met grote ramen,een achterdeur en een plat dak (goot/regenpijp)berekend op een dakterras. In deze achterbouw zou de zitruimte worden ondergebracht die voorzien dient te worden van een tegelvloer, electriciteit, verlichting, verwarming, airco, maatkasten en een inbouwhaard. graag hadden we een strakke architectuur gevolgd.