Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Halfopen bebouwing renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Halfopen bebouwing renoveren:

Extra slaapkamer met douche en dressing aanbouwen en woonruimte uitbreiden

Extra slaapkamer met douche en dressing aanbouwen. Aanbouw is alleen gelijkvloers met plat dak en zou bij benadering 9.5m x 5.5m moeten zijn. Woonruimte van ong. 8m x 4.5m uitbreiden met 4m x 5.5m. Momenteel schuifraam met daaraan een terras, schuifraam moet eruit en stuk terras zou ook woonruimte worden. Het betreft een halfopen bebouwing. Plannen nog in opmaak, wel al schets beschikbaar momenteel.

Terras op metalen constructie plaatsen

Ik wil ons huidig terras van 9m² uitbreiden met ongeveer 15m² extra terras op palen (metalen constructie) aan zijkant van onze halfopen bebouwing, dus over de oprit zodoende bewoners gelijkvloers het minst hinder ondervinden.

Totaalrenovatie uitvoeren

Plannen uittekenen voor totaal renovatie van halfopen bebouwing van 1936 gerenoveerd in 1990. Bijbouw met plat dak metsen van ong. 50m² achteraan de woning. Momenteel is woning 145m². Vloeren boven van ong. 50m² op welfsels plaatsen. Momenteel allemaal hout. En nog een heleboel meer.

Ruwbouw plus kelder bouwen

Totaal ruwbouw plus een kelder - plannen architect zijn in orde. Halfopen bebouwing met 2 verdiepingen.

Afbreken van garage

Afbreken van garage + vloer 56m². Halfopen bebouwing en dus heel eenvoudig om met kraantje 3.5 ton garage af te breken, goed bereikbaar.

Uitbreiden terras en gelijkvloers

Ons huis is een bel-etage woning, een gedetailleerd plan vindt u in bijlage. We willen het terras op de 1e verdieping (pagina 5) uitbouwen met ongeveer 13m². We hebben een bestaand terras van 6,54m² over de breedte van het huis. Verder zouden we graag het huis op de gelijkvloers ook willen uitbreiden met 13m², dat bevindt zich onder het terras. Zo verlengen we de garage en 1 kamer op de gelijkvloers (pagina 4). Het huis heeft 3 verdiepingen (gelijkvloers, 1e en 2e verdieping). De breedte is 6,54m en het is een halfopen bebouwing.

Zetten van een nieuwbouw woning

Gaat om een halfopen bebouwing met plat dak zonder kelder of kruipkelder. In bijlage vindt u alle plannen die moeten uitgevoerd worden.

Halfopen bebouwing renoveren

Het gaat om een half open bebouwing, huis is van de jaren 80 en in goede staat. Dit willen we graag laten renoveren.