Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Halfopen bebouwing renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Halfopen bebouwing renoveren:

Halfopen bebouwing renoveren

Het gaat om een half open bebouwing, huis is van de jaren 80 en in goede staat. Dit willen we graag laten renoveren.

Herstellen scheurvorming in buitengevel en binnenmuren

Ons huis (halfopen bebouwing) is van +- 1930 en deels onderkelderd. Het niet-onderkelderde gedeelte is in 2012 reeds "gestabiliseerd" mbv micropalen, maar zowel binnen- als buitenmuren als ook de keldermuur vertonen nog steeds groeiende scheuren. Er zijn vele kleinere scheurtjes, maar ook enkele in de buitenmuur van een centimeter of meer breed en enkele meters lang (verticaal, ongeveer ter hoogte van de grens kelder/niet onderkelderd). Stabiliseren van woonhuis uit 1930. (scheurvorming in buitengevel en binnenmuren)

Buitenmuur bekleden met platen of crepi

Bekleden van een zijmuur ( halfopen bebouwing). Het huis staat er al (=nieuwbouw). Dit is een HOB.

Woning verbouwen

Op zoek naar een aannemer die een aangebouwde koterij kan afbreken achter onze halfopen bebouwing. Dit is verbonden aan een steunmuur, deze moet men uitbreken en een poutrel plaatsen. Hiernaast moet men ook een stuk in ruwbouw van twee verdiepingen bijbouwen en dit zou ongeveer 6 x 5 meter zijn. Ook moet men dit gedeelte ook chappen, bepleisteren en dergelijke.

Totaalrenovatie halfopen bebouwing

Ik heb net een halfopen huis aangekocht. Ik wil dit echter helemaal laten renoveren. Het gaat om een huis met een verdieping.

Onderkeldering van woning

Graag had ik meer info en eventueel een richtprijs voor (deels) onderkeldering van een bestaande woning. Deze woning is van 2010 en alle bouwplannen, bodemonderzoeken zijn ter beschikking evenals foto's. Het is een halfopen bebouwing, en de geschatte kelder zou 6x8 m zijn.

Ruwbouw en dakwerken uitvoeren

Nieuwbouwwoning. Halfopen bebouwing van 8m op 10m, kroonlijsthoogte 6m. Plannen beschikbaar, bouwaanvraag ingediend. Start april/mei 2018 Aannemer gezocht voor ruwbouw en dakwerken.

Houten gevelbekleding plaatsen

Het is de blote zijmuur van een halfopen bebouwing. Het stuk grond ernaast is ook bouwgrond Dus in de toekomst wordt er tegen die muur aangebouwd. Halfopen woning of rijhuis. Oppervlakte ongeveer 120.