Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Handelspand verbouwen tot kapsalon" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Handelspand verbouwen tot kapsalon:

Handelspand verbouwen tot kapsalon

Op zoek naar een aannemer om een handelspand deels te renoveren. Het handelspand moet men omvormen naar een kapsalon. Het gaat om 3 ruimtes op het gelijkvloers waarvan er 3 ruimtes moeten worden ingericht. Leidingen, nieuwe gasketel plaatsen, elektriciteit voorzien, vloer plaatsen en dergelijke.

Handelspand verbouwen tot massagesalon

Plannen zijn reeds gemaakt door architect. Grote atelier wordt omgebouwd, tot 6 kamers. Er moet een verdieping gestoken worden (3 kamers boven - 3 kamers beneden). De bovenste kamers moeten volledig waterdicht gebouwd worden, daar er water-massages gegeven worden. Ook plaatsen van enkele whirlpools en sauna. De inkom en ontvangst-ruimte wordt ook volledig verbouwd.

Verbouwen van bestaand handelspand. ...

Verbouwen van bestaand handelspand. Aparte ingang maken voor winkel en er boven gelegen appartement. Momenteel moeten wij (bewoners van appartement) via een deur in de winkel naar het appartement. De winkel kan maximum 1 week à 10 dagen sluiten tijdens de werken.

verbouwen van kleine EGW met handelspand ...

verbouwen van kleine EGW met handelspand beneden tot grotere EGW met afgesplitst handelspand, 2 aparte ingangen dus. Het glvls behoud dezelfde afmetingen, maar op de 1° en 2° verdieping word de achtergevel 3,5m naar achter verplaatst. Ook wordt het zadeldak vervangen door een plat dak boven de 2° verdieping, de voorgevel wordt dus hoger gemetst.

verbouwing handelspand (vroeger ...

verbouwing handelspand (vroeger cinemazaal) tot 1 grote opslagruimte 250m² 1 appartement (uitbreiding) gelijkvloers en 1 bestaande appartement 1e verdieping (aanpassingen) en 1 loft volledig te verbouwen (laatste fase van verbouwing) allen hebben CV nodig, keukens en badkamers + vernieuwen van plat dak

vroeger handelspand =winkel ,te ...

vroeger handelspand =winkel ,te verbouwen tot 2 afzonderlijke woonruimten ,op gelijkvloers

verbouwen van een handelspand naar ...

verbouwen van een handelspand naar studenten kamers en studios