Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Hangterras plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Hangterras plaatsen:

Hangterras plaatsen

Ik zoek een vakman voor het maken van een hangterras. Nu is er geen terras maar zouden aan de achtergevel van het 2de verdiep één willen hangen. Ik heb geen idee of dit aan elke achtergevel kan geplaatst worden en wat de opties juist zijn. Hanterras maken aan achtergevel op 2de verdiep. Momenteel geen terras.

Hangterras plaatsen

Hangterras installeren op 1ste verdiep. 4m x 4m Indien mogelijk. Terras kan hangen aan gebouw en aan andere kant steunen op de garagebox.

Bouwen van hangterras

- Fase 1: Verwijderen van bestaand balkon en plaatsen van hangterras. (337cm breed, 250cm diep) - Fase 2: Voorzien van balustrade met poortje voor trap - Fase 3: Plaatsen van metalen trap die in tuin uitkomt Geen vergunning nodig.

Hangterras plaatsen

Ik zoek een vakman voor het maken van een hangterras. Nu is er geen terras maar zouden aan de achtergevel van het eerste verdiep 1 willen hangen.

Hangterras plaatsen

Ik woon in Wommelgem in een appartement op het 2de verdiep. Graag zou ik mijn huidig terras (in beton) laten afbreken en een nieuw terras (stalen) plaatsen.