Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Helling in beton plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Helling in beton plaatsen:

Helling in beton plaatsen

Ik wil graag helling beton laten plaatsen voor de inrit naar mijn kelder met ongeveer de volgende afmetingen: Hoogte: 2,2m Breedte: 1,3m Horizontale lengte: 4.5m Beneden moet ook een aquadrain geplaatst worden.

Muur metsen met bekistingsblokken en fundering gieten

Er dient een kleine fundering gegoten te worden van 50 cm breed x ongeveer 8,4m lang. Met betonijzer (aanwezig op de werf). Dit dient nog gedeeltelijk af gegraven te worden. Dit is tegen een helling met vers aangevulde grond. Hierop dient vervolgens een muur gemetst te worden met bekistingsblokken, zonder cement, ongeveer 1,8m hoog. Verstevigd met betonijzer in de fundering. Deze muur zou ik vervolgens vol storten met beton.

Renovatie balkon appartement

Aanbrengen waterdichte laag op beton, aanleg juiste helling naar bestaande, lager te leggen afvoer. Eindafwerking te bespreken. Adresgegevens bij afspraak

Helling beton plaatsen

Project gelegen Sint -Jans' - molenbeek. Er zou een 95 m hellingdbetonchape op een betonnen draagvloer geplaatst moeten worden. Helling: van 4 cm naar 2,5 cm aflopend. De bouw is goed bereikbaar . Deze opdracht kan heel snel uitgevoerd worden . Graag jullie beste prijs.

Plaatsen pergola voor zonnepanelen

Ik wens in mijn tuin in Tremelo een houten constructie te plaatsen, waarop 20 zonnepanelen kunnen geplaatst worden en die verder als pergola kan dienen. Ik denk de zonnepanelen landscape te leggen, dan worden de afmetingen van het schuine dak ongeveer 4,5 x 10m. Het dak heeft een helling van 20°, de hoogte van voorzijde is 2m van de achterzijde 3,5m. Ook zullen er beton sokkels onder de steunpalen moeten gegoten worden. Graag een prijsofferte. Foto als voorbeeld ter beschikking.

Beton gieten voor koertje

Ik heb een koertje van ongeveer 10 m lang op 1,5 m langs het huis waar beton op gegoten moet worden. Er dient een helling voorzien te worden naar een riool-afloop.

Gieten van polybeton en opmetselen

Wij hadden graag prijs gehad voor volgende zaken: 1. Leveren en plaatsen van gepolierd beton plaat onder helling van 15 cm dik en netten met diameter van 8mm en plastiek 2. 2 potdeksels 600x600 en 700x700 om beton in te gieten,opmetsen en plaatsen van deksels en stalton 3. 9m opmetsen (Yton + steen) + dorpels leveren,plaatsen en uitbranden. 4. Keldergat opmetsen met yton 14x25 5. betonpomp 6. aanvulzand en bekisting wordt door de klant geplaatst. 7. leveren en plaatsen vloerplaat 15 cm dik met net diameter 8mm en plastiek.

Renovatie terras

Ons tweede terras bestaande uit dals, met een aflopende helling naar tuin zouden we willen gebruiken om grote bloembakken op te zetten. Maar eerst willen af van de dals die "schots en scheef" liggen. We dachten hierover een beton te gieten (min 5cm dikte) en ipv helling 3 tredes te laten metsen. De beton zouden we eventueel willen laten polijsten aangezien afwerking in hout niet zo handig lijkt (wordt vooral ons 'groentekweekterras'. De oppervlakte bedraagt ongeveer 6m op 5m.