Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstellen balkons uit beton" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen balkons uit beton:

Herstellen balkons uit beton

We hebben 8 studio's gekocht. Een 4 à 5 tal ervan hebben een lek op het balkon. 1 ervan brengt vocht in het plafond van de living eronder. Ik hoop dat het met een nieuwe bedekking kan opgelost worden?

Balkons herstellen in apaprtementsgebouw

In een residentie zijn er enkele balkons met railing waarvan er stukken beton naar beneden vallen. Graag willen wij deze balkons herstellen en de afvallende stukken verwijderen. Dit zou langs de appartementen zelf kunnen gebeuren. Appartemensgebouw : 10 tal appartementen.

Betonrot herstellen achtergevel appartementsgebouw

Ons gebouw heeft te kampen met betonrot aan de achtergevel. Twee balkons/terrassen aan dezelfde kant van het gebouw hebben hier last van en we willen dit dan ook aanpakken.

Balkons repareren en herschilderen

Afwrijven, herstellen en schilderen van vier balkons op 4 verdiepingen. L: +/- 13 m - B: +/- 70 cm. Niet alle balkons zijn even veel beschadigd.

Balkons waterdicht maken en herstellen

De aanvraag betreft een herstelling van 2 balkons aan een woonhuis. De tegels zijn van de balkons zijn in de loop van de jaren versleten en door waterschade is betonrot onstaan. Het betreft een balkon van 647x77cm aan de voorzijde, en één van 278x78 cm aan de zijgevel .

Betonrot balkonnen herstellen

De terrassen/balkons aan ons appartementsgebouw zijn aan een grondige herstelling/renovatie toe. We hebben last van insijpelend water dus het zou helemaal terug waterdicht gemaakt moeten worden. Er zijn langs onder ook heel wat barsten te zien en de randen brokkelen al lichtjes af. Op het terras van de eerste verdieping liggen er momenteel nog de originele tegels en daarover zijn er houten planken gelegd. De tegels/stenen van het terras op de tweede verdieping zijn wel ooit al vernieuwd geweest, maar de structuur van het balkon zit met dezelfde problemen (weliswaar in mindere mate). De afmetingen van de terrassen zijn 1m op 2,4m. Het zou de bedoeling zijn dat de werken aanvangen zo kort mogelijk na de zomervakantie (september 2018).

Betonrot herstellen

Herstelling waar betonrot aanwezig is en vernieuwen van waterdichtheid van alle balkons in een dubble villa. Betonrot aan balkons aan de voorkant.

Betonrot te herstellen van 2 balkons

In kleine residentie in De Panne dienen er twee balkons op 1ste en 2de verdieping hersteld te worden. Er is een Lichte (beginnende) vorm van betonrot.