Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstellen dak en muur na waterschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen dak en muur na waterschade:

Valse plafond herstellen of vervangen na waterschade

Waterschade aan de valse keukenplafond na storm. Door lek in dak zijn er verschillende schadegevallen.

Herstellen dak en muur na waterschade

Het betreft een muur net onder het dak die zeer vochtig is. Vorig jaar was er een lek aanwezig dat zou hersteld moeten zijn, maar nu ervaren we terug problemen. Graag laten we dit nakijken zowel het lek als het dak.

Lek in verandadak herstellen

Lek in schuifdak zonveranda herstellen. Herstel veranda type zonneranda met openschuivend dak

Oorzaak bepalen waterschade + herstellingswerken

Ik stelde vast dat er waterschade is achter kasten in mijn keuken. Dit bevindt zich onder een plat dak (waar vaak stilstaand water op staat) en naast een buitenmuur, waarlangs een regenpijp passeert. Voor mijn verzekering is het vooreerst belangrijk om te bepalen waar de oorzaak van deze schade ligt. Vervolgens zou ik deze schade ook willen laten herstellen.

Schade herstellen door waterinzijpeling van het dak

Er is schade in twee kamers door water insijpeling van het dak. huurwoning. Herstelling van muren en plafond in 2 ruimtes. Bestek vorov erzekering. Schilder en pleisterwerken. zijn bezig met het dak te herstellen.

Verandalekken herstellen

Momenteel zijn we bezig met een renovatie voor klanten te Wijnegem. Zij hebben sinds begin oktober de sleutels van de woning ontvangen, en nu blijkt dat de veranda aan de woning lek is op diverse plaatsen. Wij veronderstellen dat dit komt door de slijtage van de rubbers van het dak en de dakprofielen. Ook onderaan is de siliconen aan de arduin versleten en dient dit opnieuw afgekit te worden. Wij zoeken iemand die deze herstelling kan doen, ter plaatse kan afspreken om de situatie te bekijken en zo snel mogelijk op te lossen.

Lek in veranda herstellen

In 2001 is er bij ons een veranda geplaatst door Pauwels en nu bij hevige regenval zoals afgelopen weekend lekt er water naar binnen. Graag hadden wij een offerte gehad ifv de herstelling. Veranda met glaswerk.Veraanda aan sluiting dak. Lood aanbrengen of aandichten.

Diverse herstellingswerken na stormschade uitvoeren

Men moet een dak verder afbreken en vervangen, deur is weggevlogen en er moet ook een nieuwe deur plaatsen. Ook werken aan het tuinhok. Door schade na de storm is er ook isolatie en gyproc losgekomen wat men nu moet herstellen. Afval moet ook worden weggevoerd.