Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstellen fundering muur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen fundering muur:

Herstellen fundering muur

De tegels op de muur komen los. Voorgevel onder vensterbank met tegels. We hebben een barst ontdekt onder de vensterbank, deze kan je ook aan de binnenkant zien. We zoeken iemand die de schade kan bekijken en de oorzaak kan aanpakken om verdere problemen te voorkomen. We hebben nog plannen met ons huis ivm gevelwerken en isolatie maar de barst is voor ons prioriteit.

Fundering herstellen

Dringend opzoek naar vakman om herstellingen uit te voeren aan de fundering. Onze muren vertonen reeds scheuren en bakstenen grote openingen. Raam kan niet meer dicht. Dringende interventie

Herstellen fundering en riolering binnenshuis

Tijdens werken in onze tuin, merkte de aannemer een barst op in onze afvoer. We hebben toen dit laten herstellen. Op plaats van de vernieuwing is er echter een barst net boven de nieuwe afvoerbuizen, er is vermoedelijk schade aan de fundering. Mogelijks moet het terras terug worden opengebroken. Ook in onze garage werden er zaken aangepast, die we zouden willen laten controleren. Er is geen (kruip)kelder aanwezig en het gaat over een rijwoning

Herstellen fundering muur

Onze vrijstaande garage is 4 jaar geleden gebouwd, maar in 1 hoek is de muur gescheurd ivm verzakte fundering. In die hoek/aan die zijde van de garage is over een lengte van 6m en breedte van 1m het gebouw niet onderkelderd. Vandaar de zwakkere structuur. Het gebouw/fundering stabiliseren.

Fundering herstellen / verstevigen na scheur in muur

Muur aan de zijkant van de woning vertoont scheuren. Waarschijnlijk door verzakking langs één kant van de woning. Er is reeds een lekdetectie gebeurd om mogelijke lekken te zoeken maar was niet het geval.

Fundering woning herstellen

De zijgevel van mijn woning vertoont verschillende scheuren. De muur is verzakt omdat deze niet op de keldermuur rust maar wel ongeveer een meter verder. Het gebouw is 100 jaar oud en de fundering van deze buitenmuur is niet voldoende of ontbreekt misschien. De lengte van de muur is ongeveer 14 meter en hoogte gevel is een 10-tal meter.

Herstellen van fundering veranda

Veranda zakt weg is intussen 5 cm van gevel. Ofwel afbreken van de veranda of wel herstellen van de fundering. Het is een gesloten bebouwing. De veranda is gemakkelijk toegankelijk via de gang.

Herstellen fundering muur

Gedeelte in voorgevel begint te scheuren. Ook de betonnen plafonds vertonen kleine scheuren.