Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstellen fundering muur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen fundering muur:

Fundering huis herstellen

Fundering huis herstellen. Huis staat enkele meters van gracht en men graaft de laatste 20j de gracht uit waardoor er barsten zijn in de muren aan boven- en onderkant van de raam. Sinds 1j graaft men de gracht niet meer uit.

Fundering herstellen

In de kelder zijn vooraan de houten ondersteuningen van de voorgevel doorgerot waardoor stilaan wegzakking optreed, dit zou dringend hersteld moeten worden. De woning is een oude herenwoning met gewelfde plafonds in de kelder.

Herstellen fundering - terras en muurtje

Mijn vloer van mijn terras 25m² en een buitenmuurtje zijn verzakt. Ik ben op zoek naar een oplossing hiervoor zonder dit opnieuw te moeten afbreken en vervolgens opbouwen.

Fundering herstellen

Voorkant woning fundering verzakt

Herstellen fundering muur

De tegels op de muur komen los. Voorgevel onder vensterbank met tegels. We hebben een barst ontdekt onder de vensterbank, deze kan je ook aan de binnenkant zien. We zoeken iemand die de schade kan bekijken en de oorzaak kan aanpakken om verdere problemen te voorkomen. We hebben nog plannen met ons huis ivm gevelwerken en isolatie maar de barst is voor ons prioriteit.

Fundering herstellen

Dringend opzoek naar vakman om herstellingen uit te voeren aan de fundering. Onze muren vertonen reeds scheuren en bakstenen grote openingen. Raam kan niet meer dicht. Dringende interventie

Herstellen fundering en riolering binnenshuis

Tijdens werken in onze tuin, merkte de aannemer een barst op in onze afvoer. We hebben toen dit laten herstellen. Op plaats van de vernieuwing is er echter een barst net boven de nieuwe afvoerbuizen, er is vermoedelijk schade aan de fundering. Mogelijks moet het terras terug worden opengebroken. Ook in onze garage werden er zaken aangepast, die we zouden willen laten controleren. Er is geen (kruip)kelder aanwezig en het gaat over een rijwoning

Herstellen fundering muur

Onze vrijstaande garage is 4 jaar geleden gebouwd, maar in 1 hoek is de muur gescheurd ivm verzakte fundering. In die hoek/aan die zijde van de garage is over een lengte van 6m en breedte van 1m het gebouw niet onderkelderd. Vandaar de zwakkere structuur. Het gebouw/fundering stabiliseren.