Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstellen grondverzakking buitenkoer" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen grondverzakking buitenkoer:

Herstellen grondverzakking buitenkoer

Bij een klein werkje aan de dakgoot van onze badkamer, constateerde de aannemer dat er een (of meerdere zelfs) kleine grondverzakkingen waren op onze koer. er is een vierkante zuil met draagmuur vlakbij deze verzakkingen. Voorlopig zien de de verzakking bij enkele tegels, maar we vrezen uiteraard dat het probleem groter kan worden. Er staat ook een zuil vlakbij de verzakking die een deel van de verdieping erboven draagt.

Grondverzakking onder vloer te herstellen

door een lek in de riool bij de buren is een deel van de grond onder onze vloer weggezakt. Voortdurende stagnatie en wegtrekken van het water in de grond heeft ervoor gezorgd dat de grond stillaan gezakt is. Dit zorgt voor een verzakking achter de keldermuur. Daarboven ligt een vloer,waardoor we vrezen datr op termijn alles zal verzakken . Kan deze holte ( 4m lang 0.5m breed 0.4 m hoog ) opgespoten worden ? In de bijlage de geel gekleurde zone

Alle hier beneden opgesomde items ...

Alle hier beneden opgesomde items vertonen gebreken (scheuren, barsten en verzakkingen) tengevolge van een grondverzakking. Barsten en scheuren in voor- zij en achtergevel dienen opgevuld te worden met speciale specie om de stabiliteit terug te herstellen.