Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstellen muren plafond en vloer en bad herplaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen muren plafond en vloer en bad herplaatsen:

Herstellen muren, plafond en vloer en bad herplaatsen

We hebben lekkage vanuit onze badkamer (voegnaad badkuip) met als gevolg dat de houten vloer onder de badkamer beschadigd is en het plafond in de woonkamer, muren in de woonkamer en muren in onze hal voorzien zijn van lekkage plekken.

Balkon, berging en deel van gevel renoveren

Mijn appartement ligt op 8ste verdieping. De renovatie betreft een balkon van ongeveer 2,5 m op 1,6 m en een berging van ongeveer 50 cm x 1,60 m: -Berging: afschilferingen op muren en plafond afsteken, barsten en voegen herstellen, muren schilderen -Gevel: afschilferingen afsteken, voegen herstellen en waterdicht maken, gevel schilderen -Terras: tegels verwijderen, chape herstellen en waterdicht maken, terras betegelen, balustrade vervangen.

Renoveren van klein winkelpand

Mijn winkelpand (40m²) moet worden gerenoveerd: Herstellen en schilderen van plafond, schilderen/behangen van muren, installeren van blinde wandplanken, hangen van verlichting, opschuren en oliën van parket.

Herstellen plafond/muren en dak door waterschade

Door de waterschade aan het dak heb ik schade aan plafond en muren. Het onderdak is eveneens beschadigd. Het plafond is in gyproc. Hoogte van het plafond is 2.5 meter. Ongeveer 40 m² te herstellen.

Herstellen van muren en dak door waterschade

Te herstellen van muren beschadigd door water. Het gaat over ongeveer 6 m². Pleisterwerk, gyproc, schilderwerken. Ook zien naar de oorzaak dak/dakgoot herstellen eventueel.

Muren/vloer en leidingen verwarming herstellen door waterschade

Muren en vloer herstellen door een waterschade. Leidingen van de verwarming vervangen.

Herstellen van muren en laminaat na waterschade en schuifdeur vervangen

Een kamer van mijn woning heeft waterschade opgelopen aan de muren. Deze is doorgedrongen naar het handelspand die zich onder die kamer bevindt. Er zullen herstellingen van muren en laminaat nodig zijn + opnieuw verven/behangen. Ik zoek een bedrijf dat bij voorkeur de hele herstelling kan doen. Deze woning is verhuurd. De schuifdeur die zich in die kamer bevindt (de deur naar het terras) zal ook vervangen moeten worden.

Kelder renoveren

Ik heb een kelder die gelijk is met mijn terras buiten. Ik had last van waterlekken van het dak en ondergrond is zeer vochtig. Muren tonen duidelijke tekens van opstijgend vocht. Ik heb een oude regenput die afgesloten is maar niet zeker of dat deze correct is afgesloten door vorige eigenaar. Ik vind ook centrale punt niet terug waar alle afvoerbuizen samenkomen om naar de riolering gaan. Graag een offerte om regenput herstellen, opstijgend vocht stoppen en centrale afvoer put renoveren.