Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstellen scheur in binnenmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen scheur in binnenmuur:

Herstellen van de gevel binnenmuren en tegelvloer

Door een naastgelegen bouwwerf zijn er scheuren en barsten ontstaan in zowel de gevel als binnen. De fundering is gestabiliseerd. De gevel en binnenmuur moeten hersteld worden. Alsook zit er een scheur in de voegen van de tegels.

Herstellen scheur in binnenmuur

Muur met schuinlopende scheuren langs beide kanten herstellen.

Oorzaak zoeken van barsten in de muren en oplossen

Oorzaak barst opzoeken en eventueel herstellen. Barst vertrekt naast de schouw en loopt door de schouw tot aan de vloer van de 1ste verdieping. Word breder sinds enkele maanden, zelf zo breed dat men het licht van de buren ziet door het spleetje. Bij de buren loopt de scheur zelf helemaal tot in de kelder.

Verzakking aanbouw herstellen

We zien scheuren ontstaan in de zijmuur van onze veranda. Ook de vloer vertoont een rechte scheur. We zouden graag laten nagaan of het hier om een structurele scheur gaat of om een zettingsscheur.

Herstellen scheur aan binnenzijde onder de dakconstructie

Scheuren en barsten onder draagbalk aan binnenzijde nakijken voor dakrenovatie. Metselwerken uitvoeren. Afbraakwerken kot vanachter.

Betonrot balkon herstellen

De verf van mijn balkon bladdert af. Bovenaan is een grote scheur te zien dus ik denk dat het om betonrot gaat. Het gaat over één balkon.

Diverse werken uitvoeren

1- Vervangen van vloer en plinten in de keuken opp: 3,66*4,32 = 15,8m². Keramische vloer 2- Gescheurde voegen in gevelsteen uitslijpen en terug voegen. ± 3 meter. 3- Voegen tussen gevels en terras uitslijpen en terug voegen. ± 34 meter. 4- Scheur in een terrasvoeg herstellen. Een rij tegels is gezakt. Bleustone tegels ± 3,2 meter. 5- Vervangen of herstellen van gescheurde granieten vensterbank ( buiten ) Zichtbare afmetingen: b*h*l = 19cm * 10cm * 220cm. De vensterbank zit ook nog een aantal cm ( hoeveel cm weet ik niet) onder het raam.

Scheurende binnenmuur herstellen

Ik heb sinds wegenwerken van het stad een exponentieel groeiende scheur (in bakstenen) in mijn binnenmuur die nu helemaal tem het eerste verdiep doorloopt.