Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstellen vloertegels" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen vloertegels:

Herstellen vloertegels

Herstellen van 6 vloertegels in natuursteen na breekwerk voor herstellen van elektrische vloerverwarming. De tegels zijn 40cm op 40 cm.

Waterschade herstellen

Een paar weken geleden heb ik water gehad in mijn appartement door een bovenbuur. Er waren natte plekken op plafond/muren in de keuken/gang/badkamer en een plas water op de vloer. Nu alles opgedroogd is, is de verf van plafond/muren beschadigd en de vloertegels krijg ik niet meer proper. Ik ben op zoek naar een aannemer die een offerte kan opmaken voor de verzekering om dit alles te herstellen.

Waterdicht maken / renovatie balkon appartement

Betreft een balkon op het 1 verdieping. Regenwater wordt niet voldoende afgeleid naar afvoerputje, sijpelt door voegen vloertegels en chape door op betonconstructie om dan in de vorm van salpeter op het terras van mijn onderburen te lekken. Graag een offerte om dit te herstellen. Steeds beschikbaar voor een bezoek ter plaatse.

Renovatie - en verbouwingswerken

Renovatie -en verbouwingswerken in rijhuis in Aalst. Garage maken, hellende dak + platte daken herstellen,overal nieuwe vloertegels leggen, badkamer moet volledig vernieuwt worden, plaatsing van 2 lichtkoepels, schuifdeur in veranda plaatsen, elektriciteit en sanitair.

Schilderwerk van binnendeuren. Bezetten ...

Schilderwerk van binnendeuren. Bezetten + schilderen plafond woonkamer. Herstellen tegelplinten + behangen woonkamer. Vervangen tegelwerk keuken + schilderen plafond. Plaatsen handwastafel + plaatsen tegels in WC + schilderen plafond. Schilderen plafond hall. Herstellen vloertegels terras of vervangen door houten terras. Schilderen trap naar bovenverdieping + afwerking trapgat

living: gyproc plafond met inbouwspots, ...

living: gyproc plafond met inbouwspots, plaatsen van 1 gyprocwand, aanpassing rolkast in functie van inbouwpots, plaatsen laminaat. berging: gyprocwanden, kader voor vals plafond, doortrekken bestaande electriciteit van kelder naar berging (wasmachine en droogkast) gieten van sokkels voor wasmachine en kast , ophangen gootsteen , verplaatsen van wc aansluiting en plaatsen wc. (sanitair is aangekocht) plaatsen laminaat gang: plaatsen laminaat, tot aan trap vloertegels uitbreken in functie van mat, verkorten van drie deuren in functie van laminaat. slaapkamer: plaatsen van gyprocwanden en gyprocplafond , chambranten , plankenvloer herstellen. badkamer1 : betegelen(1,2), plafond (1,2),verluchting (1,2) vloer en installeren van reeds aangekocht sanitair (1,2) 1 gyprocwand(1) badkamer 2: