Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstelling van een betonnen kelderplafond" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling van een betonnen kelderplafond:

Herstelling van een betonnen kelderplafond

Betonnen kelderplafond brokkelt af, betonijzer is verroest en hier en daar beschadigd. We zoeken iemand om dit te herstellen. Oppervlakte ongeveer 4.5m².

Vervangen betonnen poutrel garagebox

Garagebox: Willen nieuw poort plaatsen, maar daar zijn eerst werken voor nodig. - Vervangen betonen potrel. - herstelling beton - plaatsen van nieuw dorpel

Betonnen draagbalk boven garage uitbreken en vervangen

Boven onze garage is de betonnen balk gebarsten en vallen er stukken uit. Graag iemand voor herstelling of uitbreken en vervangen.

Herstelling hoek betonnen dakrand van villa

Herstelling schade aan hoek betonnen uitstekend dakrand 1,5 m op voorgevel en 1 m op zijgevel. De schade is vooraan en zijdelings. Is ongeveer 20 à 25 cm dik. Uitstekend onder een schuin dak met pannen.

Herstelling aan betonnen oversteek

Het betreft herstelling aan betonnen oversteek.

Betonnen kroonlijst herstellen

Offerte voor herstelling van kroonlijst.Beton brokkelt af aan verhuisbalk.

Renovatie/herstelling beton balkon terras

Aan het plafond van ons balkonterras is er doorsijpeling van water door de beton. Op termijn wordt er gevreesd voor betonrot. Roestvlekken geven dit aan. Er lijkt ons een probleem te zijn met: - Regenwaterafvoering (deze loopt van de afvoer aan het einde van het terras naar achter om dan via de regenwaterpijp die aan de gevel van het appartement zit naar beneden af te voeren). - afvoer water ter hoogte van de 2 betonnen platen die te midden van het terras zijn samen geklit. Het probleem doet zich niet enkel voor bij ons, maar ook bij een 10-tal andere appartementen. Kan er iemand ter plaatse komen om het probleem te bekijken een offerte ter herstelling op te maken?

Vloerverzakking te herstellen

Er is in een pand in het Antwerpse,van ca 14 x 26 mtr - een 2 m² van een bestaande betonnen vloer van 160 mm dikte doorgesneden om onderaan een stukgesprongen riolering te herstellen die ca 700 mm lager ligt, het euvel werd zeer snel ontdekt daar de putopening van de nutsleiding vlak er naast nog open lag ... we dienen de opening terug dicht te maken met eenzelfde beton die eerst verankerd wordt aan de bestaande vloer - waarna de beton herplaatsen; er onder is het echter niet mogelijk om de grond dezelfde stevigheid te geven als voorheen, daarom hadden we graag een voorstel om dit te verbeteren, zodat de herstelling nadien geen verzwakking wordt. De bestaande ondergrond op niveau -700 mm is zeer stevig daar deze reeds meer dan 20 jaar werd aangedamd