Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstelling van lek en gevolgschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling van lek en gevolgschade:

Waterlek en vervolgschade herstellen

Ik heb een lek in mijn badkamer gehad en zoek iemand voor de herstelling van de gevolgschade. De badkamer muur is kletsnat en moet opnieuw worden bezet en geschilderd en de parket moet worden opgeschuurd. Muur: +/-2m x 2.5m Vloer: +/-55m²

Herstelling muur en vloer na waterschade in de kelder

Recent hebben we waterschade gehad in onze kelder, door een lek in de waterleiding. De kelder heeft twee kleine kamers die ondergelopen waren. De vloer was behandeld met een soort van verf, die nu afgebladerd is. Vloer hoeft niet uitgebroken te worden, maar schade dus nog op te meten. Nadien had ik graag opnieuw een verflaag op de stenen gezet, als dat mogelijk is.

Lek in veranda te herstellen

Veranda met golfpaten, polycarbonaatplaten. In de hoek is er een lekkage. Op zoek naar een stielman om de nodige herstelling te maken.

Nazicht oorzaak natte balk aan plafond

De balk aan de plafond van een mansarde kamer is nat. Ik weet niet precies hoe het komt. Is er een lek aan het dak of zijn de buizen niet goed gemonteerd. Tussen de buizen en de plafond is silicone bevestigd. Nazicht en oplossing zoeken voor herstelling natte balk.

Verandalekken herstellen

Momenteel zijn we bezig met een renovatie voor klanten te Wijnegem. Zij hebben sinds begin oktober de sleutels van de woning ontvangen, en nu blijkt dat de veranda aan de woning lek is op diverse plaatsen. Wij veronderstellen dat dit komt door de slijtage van de rubbers van het dak en de dakprofielen. Ook onderaan is de siliconen aan de arduin versleten en dient dit opnieuw afgekit te worden. Wij zoeken iemand die deze herstelling kan doen, ter plaatse kan afspreken om de situatie te bekijken en zo snel mogelijk op te lossen.

Lek in veranda herstellen

In 2001 is er bij ons een veranda geplaatst door Pauwels en nu bij hevige regenval zoals afgelopen weekend lekt er water naar binnen. Graag hadden wij een offerte gehad ifv de herstelling. Veranda met glaswerk.Veraanda aan sluiting dak. Lood aanbrengen of aandichten.

Herstelling na waterschade

Mijn badkamer, de kamer en hal ernaast hebben schade opgelopen aan de muren en plafond door een lek bij de bovenburen. Oppervlakte kamer : 20 m² en badkamer 10 m². Pleisterwerken en schilderwerk. Ook mijn eigen bad lekt . lek te herstellen. Laminaat in de kamer , 20 m² ook te herstellen.

Herstellingswerken uitvoeren na waterinsijpeling

Mijn bovenbuur heeft een lek gehad met als gevolgd dat het bij ons ook serieus is doorgesijpeld. Op zoek naar een specialist om de herstellingswerken uit te voeren. Herstelling van muren en plafond. Schilderwerken en pleisterwerk. Ook laminaatvloer is beschadigd en de opbergkast dient hersteld of vervangen te worden.