Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstelling schade na waterinsijpeling" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling schade na waterinsijpeling:

Herstelling schade na waterinsijpeling

Ik heb waterschade geleden door een lek via het bovenliggende appartement. Bestek voor de verzekering. Het gaat voornamelijk om waterschade in de badkamer, living en slaapkamer. Badkamer : vals plafond en muren beschadigd. Living barst in muren en deurlijst beschadigd. Slaapkamer: hout aan plafond beschadigd

Herstelling hoek betonnen dakrand van villa

Herstelling schade aan hoek betonnen uitstekend dakrand 1,5 m op voorgevel en 1 m op zijgevel. De schade is vooraan en zijdelings. Is ongeveer 20 à 25 cm dik. Uitstekend onder een schuin dak met pannen.

Draagbalken veranda herstellen

Wij hebben een veranda met houten draagbalken. Enkele balken vertonen schade door waterinsijpeleing. DE vraag is welke herstelling nodig is, en hoe we dit moeten aanpakken. De verande is 20m²

Herstelling na een waterschade

Er is schade door waterinsijpeling via de 3 schuiframen naar het terras. Daardoor zijn de raamdorpels/afwerkingen die in hout zijn, (geschilderd, en met stenen plint naar de vloer verbonden) getrokken en moeten deze vervangen worden. Dus dit vereist: demontage van de drie bestaande raamafwerkingen, nieuwe raamafwerkingen, (leveren? ) en plaatsen van plinten, afspuiten met gekleurde siliconen, bezetten/schilderen in een kleur (wit... ) 2 raamdorpels zijn elk +/- 177 cm breed x 36 cm hoog x 10 cm diep de derde raamdorpel is +/- 240 cm breedx 36 cm hoogtex 10 cm diep.

Herstelling na waterschade

Waterschade op eerste verdieping , leiding keukenkraan. Schade keukenkasten en water doorgedrongen naar onder. Winkelruimte; plafond ( gyproc ). Kasten van de keuken zijn volledig beschadigd alsook de muur waar de kasten tegenaan staan. Plafond van de winkel beschadigd , 6 m op 4m.

Herstelling gevolgschade waterschade

Vanwege 2 lekken (onder lavabo en wasmachine) in pijpleidingen in badkamer waterschade opgelopen. Schade muren in traphal (26m²) (schade is erger geworden dan op foto te zien is) ,living (8m²)en slaapkamermuur. Plintjes in living ook losgekomen. Vloer (6,5m²) badkamer (en stukje muur) moet opnieuw worden betegeld.

Hestellen gevolgschade en waterlek

Door waterlek is er zichtbare schade aan de vloer en plafond onderliggende verdieping. Voor de verzekering dien ik een bestek binnen te doen voor de kosten van de herstellingen en uiteraard dienen de herstelling ook uitgevoerd te worden.Voor verzekering.

Herstelling waterschade na lek bovenbuur

Door een lek in de douchebak van de bovenbuur is er schade (grote zwarte plek) aan het plafond en is er water gesijpeld achter de tegels van onze douche. De verzekering vraagt een bestek