Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstelling uitvoeren na waterinfiltratie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstelling uitvoeren na waterinfiltratie:

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Herstelling na waterschade door een dakraam van storm Ciara, houten vloer, houten plafond , muur etc. hebben.

Balkonrenovatie uitvoeren

Herstelling van 2 balkons op 1 ste en 2 de verdieping van ongeveer 6 m op 70 cm.Openbreken van vloeren en nieuwe vloeren leggen. Nakijken of er betonrot is.

Herstelling uitvoeren na waterinfiltratie

Plafond te herstellen na waterschade. Ingebouwde kast en deur beschadigd. Plafond bepleisteren en schilderen. Mogelijks schade aan elektriciteit van de lamp aan het plafond. plafond tot: 4m²

Oorzaak scheuren in muur achterhalen en herstellen

Ons huis heeft een aanbouw dat scheuren vertoont. We zijn op zoek naar een firma die de oorzaak kan nagaan en de correcte herstelling kan uitvoeren.

Herstellingswerken uitvoeren na waterinsijpeling

Mijn bovenbuur heeft een lek gehad met als gevolgd dat het bij ons ook serieus is doorgesijpeld. Op zoek naar een specialist om de herstellingswerken uit te voeren. Herstelling van muren en plafond. Schilderwerken en pleisterwerk. Ook laminaatvloer is beschadigd en de opbergkast dient hersteld of vervangen te worden.

Renovatiewerken in woning uitvoeren

Opdracht 1:Herstellen van raamkozijn slaapkamer (bovenkant raam). Deze is beschadigd door hevige regenval (vochtinsijpeling). Vermoedelijk zullen dit breekwerken worden. Opdracht 2:Vocht in schuine plafond op de slaapkamer wat leidt tot schimmelvorming. Wellicht aanbrengen van onderdak of PUR + afwerken naar originele staat. Opdracht 3:Keuken beschadigd door waterlek. Hier heb ik 2 offertes nodig, 1x herstelling (voor verzekering), 1 fabriceren nieuwe keuken opdracht 4:beschadigde chauffageleiding herstellen. Deze bevindt zich onder de grond. Woonst dateert van 1960, dus vermoedelijk worden de tegels en de vloer hiervoor opengebroken. De vloer dient nadien hersteld te worden met nieuwe tegels.

Herstellen of vervangen houten steunbalken terras

Stabiliteit steunbalken nakijken en herstelling uitvoeren indien mogelijk, anders vervanging. Het gaat om 2 eiken steunbalken van het terras van elk 20x20 cm.

Hertelling balkon na brandschade

Graag had ik een herstelling laten uitvoeren op mijn Balkon. 1) brandwerende plaat? (foto 1) 2) vlak gedeelte (foto1) 3) ballustrade (foto2) (dit onderdeel is wel beschikbaar bij de bouwfirma van het appartement) De balustrade stopt net om de hoek en gaat over in een ander gedeelte dat niet beschadigd is. (foto3) Detail (foto4) Foto 5 en 6 algemeen zicht goede balustrade.