Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstellingen na waterschade" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellingen na waterschade:

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Ik heb door een lek in de waterleiding, schade aan keuken en toiletruimte. Vloer en muren zijn aangetast, ook keukenkasten en plinten. Loodgieter heeft lekt hersteld. Vloer is opengebroken en dient dichtgemaakt te worden met tegels alsook de muur. Bezettingswerken aan de muren. Keukenkasten vernieuwen.

Herstellingen na waterschade

Ik heb in mijn zaak waterschade door gesprongen leiding van verwarmingsketel. Het is aangaande schade aan vloer, muren en plinten.

Kleine herstellingen door waterschade

Enige tijd geleden hebben we waterschade geleden door een lek in het dak van de keuken. De muur vertoont blaasjes, het keukentablet is een stukje omhoog gekomen en een schuif is helemaal verzwakt/kapot. Mogelijks is er ook nog andere (onzichtbare ) schade. Hiervoor had ik graag een offerte gekregen ivm de uiteindelijke kostenraming. De verzekering is hiervan op de hoogte en vraagt een gedetailleerde beschrijving van de schade en de prijs van de herstellingen. ENkel herstelling van de gevolgschade, dak is reeds hersteld.

Herstellingen na waterschade in appartement

Mijn appartement heeft waterschade door een lek van de bovenbuur. Er is schade in de badkamer: een bruine plek op het plafond waar de lek plaatsvond, misschien ook niet uit te wassen plekken op de vloer. De lek bevond zich op de plaats waar elektriciteit/lamp liep in de badkamer dus misschien ook daaraan schade. Er is schade in de woonkamer: een volledige muur is vochtig en moet behandeld en herschilderd worden, een houten ingebouwde kast is volledig nat en vol vochtplekken dus moet vervangen worden, de parketvloer is beschadigd door vochtplekken en moet behandeld of volledig vervangen worden.

Herstellen van muren en laminaat na waterschade en schuifdeur vervangen

Een kamer van mijn woning heeft waterschade opgelopen aan de muren. Deze is doorgedrongen naar het handelspand die zich onder die kamer bevindt. Er zullen herstellingen van muren en laminaat nodig zijn + opnieuw verven/behangen. Ik zoek een bedrijf dat bij voorkeur de hele herstelling kan doen. Deze woning is verhuurd. De schuifdeur die zich in die kamer bevindt (de deur naar het terras) zal ook vervangen moeten worden.

Kelder herstellen na waterschade

Graag zou ik mijn kelder willen laten herstellen na waterschade. De kelder heeft veel waterschade , dus veel vocht en er staat ook nog water in de kelder. Dat water staat nog in de kelder , maar gaan zelf wegdoen. De andere herstellingen voor de vakman. De vloer is 73 m², en de muren 211 m².

Herstellingen na waterschade

Na waterschade moeten er 2 muren afgekapt worden en terug bezetten en schilderen. Ook opspuiten van douchekraan en tegels.

Herstellingen na waterschade

Hiermede heb ik de eer U te melden dat ik in mijn woning waterschade heb opgelopen. Ik heb hiervan aangifte gedaan bij mijn verzekering, die mij nu een schadebestek vraagt. Ik ben zinnens de schade te laten herstellen Schade : Op de overloop – 1e verdieping : schade aan het plafond