Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Herstellingen na waterschade in appartement" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellingen na waterschade in appartement:

Herstellingen na waterschade

Problemen met het binnensijpelen van water tussen veranda en huis. Tamelijk veel waterschade. Het gaat om twee verschillende plaatsen. Er zijn twee plexiglazen uit onze veranda waardoor onze ene gyproc muur begint te zwellen . Daarnaast hebben we in de veranda een groot schuifruim waar het water binnensijpelt via onze ruilluik. De muur zou dus hersteld moeten worden, twee plexiglazen en kijken wat er verder kan gedaan worden om verdere waterschade te vermijden.

Herstellingen na waterschade

Na meerdere lekkages in het dak van ons distributiecentrum hebben wij vooral schade opgelopen in onze kantooromgeving op de 1e verdieping. Een inschatting van de schade: - ± 250 dakpanelen doordrongen door vocht - ± 15 lampen kapot door het vocht - ± 5 gordijnen doordrongen door vocht - Een aantal nieuw te bezetten/plaatsen wanden en muren (volledig doordrongen door vocht of zelfs gaten ontstaan door water). - Mogelijke schade ontstaan tussen het dak en dakpanelen. - Ook in het magazijn zijn enkele lekkages gemeld.

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Herstelling na waterschade door een dakraam van storm Ciara, houten vloer, houten plafond , muur etc. hebben.

Herstellingen uitvoeren na waterschade

1) Probleem : waterschade veroorzaakt door de buur. 2) Waar : plafond badkamer, plafond deel inkomhal, deel plafond slaapkamer, muur inkomhal en badkamer, en muur slaapkamer. Schade ook aan parketvloer in de inkomhal.

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Ik heb door een lek in de waterleiding, schade aan keuken en toiletruimte. Vloer en muren zijn aangetast, ook keukenkasten en plinten. Loodgieter heeft lekt hersteld. Vloer is opengebroken en dient dichtgemaakt te worden met tegels alsook de muur. Bezettingswerken aan de muren. Keukenkasten vernieuwen.

Herstellingen na waterschade

Ik heb in mijn zaak waterschade door gesprongen leiding van verwarmingsketel. Het is aangaande schade aan vloer, muren en plinten.

Kleine herstellingen door waterschade

Enige tijd geleden hebben we waterschade geleden door een lek in het dak van de keuken. De muur vertoont blaasjes, het keukentablet is een stukje omhoog gekomen en een schuif is helemaal verzwakt/kapot. Mogelijks is er ook nog andere (onzichtbare ) schade. Hiervoor had ik graag een offerte gekregen ivm de uiteindelijke kostenraming. De verzekering is hiervan op de hoogte en vraagt een gedetailleerde beschrijving van de schade en de prijs van de herstellingen. ENkel herstelling van de gevolgschade, dak is reeds hersteld.

Herstellingen na waterschade in appartement

Mijn appartement heeft waterschade door een lek van de bovenbuur. Er is schade in de badkamer: een bruine plek op het plafond waar de lek plaatsvond, misschien ook niet uit te wassen plekken op de vloer. De lek bevond zich op de plaats waar elektriciteit/lamp liep in de badkamer dus misschien ook daaraan schade. Er is schade in de woonkamer: een volledige muur is vochtig en moet behandeld en herschilderd worden, een houten ingebouwde kast is volledig nat en vol vochtplekken dus moet vervangen worden, de parketvloer is beschadigd door vochtplekken en moet behandeld of volledig vervangen worden.