Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Houten aanbouw? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Houten aanbouw.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Houten aanbouw:

Aanbouw garage

Vergroting van een bestaande garage . Zijwand in snelbouwmetselwerk gecementeerd 21,5 vierkante meter ,voorbouw in gevelsteen, met plinten in witte gevelsteen ( zandsteen ) Dak met houten gebinte en sandwichpanelen en 1 lichtstraat in polycarbonaat. DE garagepoort zelf is in eigen regie. ( het dak mag eventueel ook met EPDM rubberdichting ) Een regenwaterafloop langs de kant van de buren moet ook voorzien worden . Ook afbraak van bestaande garage en wegvoeren afbraak. De vloer in betondallen ,en er moet ook een toegansput voor het toekomen van de waterteller vrijgehouden worden en de oude smeerput voor het onderhoud van de wagen mag terug opgevuld worden.

Aanbouw in hout

Houten aanbouw - 6m x 7m

Aanbouw met glas

Houten aanbouw met veel glas. 32 m².

Woning laten verbouwen

Ik wil graag mijn woning laten verbouwen met een nieuwe aanbouw van 35 m² (met schuifdeur en ramen), draagmuur, vloer opvullen, keuken verplaatsen, WC verplaatsen, stroom (vernieuwen of verleggen), leidingen en afvoer verplaatsen, badkamer naar boven verplaatsen, vaste trap naar zolder en eventueel zolder isoleren en afwerken. Woning heeft houten vloer beneden en boven.

Veranda laten aanbouwen

Ik zou graag een veranda of zoiets laten aanbouwen tegen het huis, ongeveer een 12-16 m², graag met vooral hout, kan ook gewoon een soort van houten aanbouw worden, daar ben ik nog niet uit.

Aanbouw met veel glas en plat dak

Houten aanbouw met veel glas en met plat dak. Achterzijde van het huis. Graag een stuk van 6 meter op 5 meter een bijbouw doen. Ter plaatse komen kijken voor advies, en prijsofferte.

Aanbouw in hout

Houten aanbouw met veel glas - Oopervlakte 2.5mx7m - uitbreiding van de woning (keuken) aan voorzijde woning

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas.