Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Houten aanbouw? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Houten aanbouw.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Houten aanbouw:

Aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas.

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas.

Houten aanbouw

Wij hebben zopas een vrijstaande woning gekocht. Momenteel heeft dit huis een kleine achterbouw. De staat van deze achterbouw is zeer slecht. Daarom zouden we dit graag volledig willen afbreken, en een nieuwe uitbouw plaatsen. Heel het huis is toe aan een grondige renovatie. We gaan dan ook zoveel mogelijk zelf doen. Voor deze ruwbouw zouden we ook zoveel mogelijk zelf willen doen voor zover dit mogelijk is. Jullie concept spreekt ons erg aan om deze uitbouw te realiseren, we zijn echter nog benieuwd hoe budget-vriendelijk het is. Het is enkel gelijkvloers. Het is een zone-vreemde woning.

Houten aanbouw

Houten aanbouw met veel glas.

Houten aanbouw

Houten aanbouw met veel glas bouwen.

Uitbreiding houten aanbouw met veel glas

Uitbreiding van het huis: Houten aanbouw met veel glas bouwen. Andere "look", graag ter plaatse komen kijken voor een offerte. Oppervlakte uit te bouwen is ongeveer een 45 m².

Houten aanbouw met veel glas

Houten aanbouw met veel glas te bouwen. +/- 25 m²

Aanbouw overdekt terras

Ik wil graag een aangebouwd overdekt terras laten vervangen met afmeting van ongeveer 8m x 2,5m. Het betreft een terras waar je onder kan zitten en tevens op kan staan. Ik heb foto’s bijgevoegd van het huidige (reeds half afgebouwde) terras. Het betreft de volledige vervanging van de constructie inclusief materialen: dragende constructie, goede waterafdichting met waterafvoer, afgewerkt houten plafond aan onderkant en met composieten planken afgewerkt terras aan bovenzijde (inox balustrade met glas reeds aanwezig).