Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Houten aanbouw? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Houten aanbouw.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Houten aanbouw:

Houten aanbouw zetten

Houten aanbouw met veel glas. Max 20 m². Ter plekke komen om mogelijkheden en materialen te bekijken.

Afbreken aanbouw en plaatsen nieuwe

Beschik over een houten chalet met een kleine veranda aanbouw. Deze dient afgebroken (verrot) en een nieuwe geplaatst. Oppervlakte is 12 à 15 m². Zou ook in hout moeten zijn in de stijl van de chalet.

Houten aanbouw zetten

Houten aanbouw met veel glas. Verandastijl afgesloten met schuifraam. Afmeting van 3op 3,5 m

Aanbouw gesloten achterkoer

Wij wensen onze achterkoer van +- 20m² te gebruiken als gesloten ruimte met deur, raam en dak. 3 Muren zijn reeds aanwezig: zijkant van huis + 2 betonnen muren. Elektriciteit is reeds aanwezig. Momenteel is er nog een open houten constructie aanwezig. Deze ruimte zou ook geïsoleerd moeten worden.

Aanbouw in hout plaatsen

Houten aanbouw met veel glas plaatsen, +/- 15 m².

Aanbouwen in hout

Houten aanbouw met veel glas 9m x 4m

Aanbouw garage

Vergroting van een bestaande garage . Zijwand in snelbouwmetselwerk gecementeerd 21,5 vierkante meter ,voorbouw in gevelsteen, met plinten in witte gevelsteen ( zandsteen ) Dak met houten gebinte en sandwichpanelen en 1 lichtstraat in polycarbonaat. DE garagepoort zelf is in eigen regie. ( het dak mag eventueel ook met EPDM rubberdichting ) Een regenwaterafloop langs de kant van de buren moet ook voorzien worden . Ook afbraak van bestaande garage en wegvoeren afbraak. De vloer in betondallen ,en er moet ook een toegansput voor het toekomen van de waterteller vrijgehouden worden en de oude smeerput voor het onderhoud van de wagen mag terug opgevuld worden.

Aanbouw in hout

Houten aanbouw - 6m x 7m