Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Houten draagbalken vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houten draagbalken vervangen:

Houten draagbalken vervangen

De draagbalken tussen 1ste verdieping en zolder mogen vervangen (of nieuwe op geplaatst?) worden. De oppervlakte van de zolder is 33,5m². Het huis is van 1950.

Draagbalken veranda herstellen

Wij hebben een veranda met houten draagbalken. Enkele balken vertonen schade door waterinsijpeleing. DE vraag is welke herstelling nodig is, en hoe we dit moeten aanpakken. De verande is 20m²

Verstevigingswerken houten draagbalken uitvoeren

Wij wensen verstevigingswerken te laten uitvoeren aan de houten draagbalken van onze vloer op het gelijkvloers van ons huis. Wij hebben reeds besproken met onze architect-ingenieur hoe dit het best uitgevoerd zou kunnen worden en zijn thans op zoek naar iemand voor de uitvoering.

Schoorsteen herstellen of afbreken

Ik heb een schoorsteen die volledig aan het scheuren is. Deze komt onderaan helemaal los en toont ernstige gebreken en grote scheuren in de zijwand. (enkele centimers!!! ) Tijdens renovatiewerken is de schoorsteen ontdaan van alle gyproc errond en is gebleken dat de schoorsteen volledig instabiel is. Dit betreft een schoorsteen in een oud huis en hier wordt nog gebruik gemaakt van houten draagbalken om het bovenverdiep te dragen. Graag had ik deskundig advies en hulp indien deze nog hersteld kan worden of dat deze zou moeten worden afgebroken.

Plaatsen poutrel

In ons huis staat een draagmuur die de woonkamer scheidt van de traphal. Wij zoeken iemand die ervaring heeft in het steken van een poutrel. Enkel het schoor en stutwerk, voorbereidingswerken en het plaatsen van de poutrel is nodig. De muur word door ons afgebroken. Boven de draagmuur bevinden zich houten draagbalken van de kleine slaapkamer op de 1ste verdieping en tevens een muur. Op de zolder bevindt zich niets.

Houten draagvloer verhogen

Ik wil een houten draagvloer verhogen ( dus er moet een steunmuur verhogen -+ 30cm op 4m20 en nieuwe draagbalken steken over de lengte van 3M80 op 4m20 en 3m15 op 4M20 en op de hele opp dan 2 lagen osb platen en een laag hout vezelisolatieplaten van 4 cm) de bedoeling is dat er een slaapkamer op komt

Dak en zolderwerken

Gecombineerde werken 1. Vervangen van houten dakgebinte+bedekking van trapeziumdak grondvlak 12mx8. 25m, nokbreedte 4m, hoogte 4. 5m. Totale opp dak +- 150m² 2. Nieuwe houten draagbalken steken voor zoldervloer (vloer en onderliggende plafondwerken niet nodig.

Renovatie zolderkamer

Graag zouden wij een offerte ontvangen in verband met de renovatie van onze zolderkamer. Het betreft een totaalrenovatie die volgende werken omvat: 1) Het uitbreken van de huidige vloer (25 m2 vezelplaten met daarbovenop hardboardplaten) maar met eventueel recuperatie van de vezelplaten om deze te kunnen hergebruiken 2) het waterpas trekken van de vloer 3) terugplaatsen van de vezelplaten 4) uitbreken van de houten planchetten bekleding tegen het plafond en de schuine zijden 5) steken van isolatie 6) afwerken van het plafond, de schuine zijden en de zijmuren met gyproc (de gyprocwerken zullen ongeveer in totaal 60 m2 bedragen) In het plafond en de schuine wanden zitten grote draagbalken die we (indien mogelijk) zouden willen behouden om zoveel mogelijk ruimte te bekomen