Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Houtkachel afbreken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Houtkachel afbreken:

Houtkachel afbreken

Verwijderen van cassette houtkachel.

Houtkachel afbreken

Oude houtkachel laten verwijderen, samen met het al dan niet verwijderen van de schoorsteen. Enkel afbraakwerken.

Renoveren en verbouwen woning

Woonoppervlakte is ± 140 m². Verwijderen van de badkamer op de begane grond en verplaatsen naar slaapkamer op de 1e etage. Verwijderen muur tussen keuken en badkamer. Verwijderen oude en installeren nieuwe grotere keuken. Ombouwen en afwerken kelderkast tot WC. Egaliseren plavuizenvloer woonkamer en hal; leggen laminaat. Buitenmuren woonkamer en slaapkamers isoleren met gipsplaten en steenwol. Installeren houtkachel. Verwijderen vloerbedekking slaapkamers; leggen laminaat. Ombouwen slaapkamer tot badkamer. Vaste trap naar zolder en trapgat door betonnen vloer maken. Zolder afwerken tot praktijkruimte (30 m²). Afbreken en verplaatsen tussenwand 1e etage. Installeren nieuwe badgeiser. Verleggen diverse leidingen (gas, water, electr. , CV). Elektriciteit installatie conform maken. Tekeningen + uitgebreide werkbeschrijving aanwezig.

Schouw met houtcassette afbreken en heropbouwen

We zoeken iemand met kennis van zaken om de schouw met houtcassette af te breken. Nepschouw in gyproc, de echte schouw is redelijk hoog afgebroken door die installateurs van de houtcasette. De bedoeling is alles te herstellen,zodat we een houtkachel kunnen plaatsen. Aan de buitengevel is er een rooster (om lucht te trekken) dit moet ook weer dicht gemaakt worden.. Wij weten niet of het moet gestut worden, daarom zouden we dan ook graag iemand hebben met kennis van zaken.. En die wilt het afval meenemen tegen vergoeding Misschien dan samen even bespreken hoe het kan en wat het kost.. We willen geen te grote kosten doen..

Dakcontrole, deels isoleren;1ste ...

Dakcontrole, deels isoleren;1ste verdiep: plafond schuur verlagen+verplaatste trap inwerken, aantal kamers van 2 naar 3 (valse wanden) + dakramen, badkamer verplaatsen, oud trapgat toemaken, schouwen afbreken; gelijkvloers: plafond van kelder op gelijk niveau van living brengen + keldertrap, keuken verplaatsen en uitbreiden, wc verplaatsen, houtkachel plaatsen, c.v. op gas brengen, mazoutketels verwijderen; in verband met vorige elektro- en waternet, vloeren. Ev. veranda.