Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Huis bouwen en kelder plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Huis bouwen en kelder plaatsen:

Huis bouwen en kelder plaatsen

Wij zijn op zoek naar zowel een aannemer als iemand die de kelder kan komen plaatsen voor onze nieuwbouw. In bijlage alvast ons plan van de architect. We zijn van plan om ook zelf mee te helpen, maar in principe zoeken we iemand voor de volledige bouw van het huis.

Leefveranda bouwen

We willen graag achteraan ons huis een leefveranda laten plaatsen. Vloer ligt reeds en ze zou moeten gebouwd worden tussen 3 reeds bestaande muren. Schuifraam van achter en deur met slot.

Een bijgebouw zetten en huis renoveren

Ik zou bij bouwen en nieuw elektriciteit leggen en santair doen. Gans het huis isoleren. Een bijgebouw zetten.

Ruwbouwwerken uitvoeren voor moderne woning met veel glas

Wij hebben een vrij perceel waar we een huis op willen bouwen van ongeveer 400 m². Het is de bedoeling dat er modern gebouwd wordt dus gewoon rechthoek en twee verdiepen met veel glas.

Ruwbouwwerken van nieuwbouw uitvoeren

Nieuwbouwwoning bouwen 11m x 12m; vierkanten huis in witte baksteen met zwarte ramen, veel openheid, veel glas, moderne strakke bouw. Aannemer voor ruwbouwwerken.

Nieuwe woning in ruwbouw zetten

Bouwen van een huis (enkel ruwbouw)

Woning afbreken

Wil kleine woning afbreken voor nieuw huis te bouwen. Betreffende een alleenstaande woning. Graag spoedig, want in de maand juli-augustus begint de nieuwbouw.

Dakkapel huis kunststof

Dakkapel in kunststof bouwen van ongeveer 3 m L