Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Huis renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Huis renoveren:

Huis renoveren

Er moeten in mijn huis enkele renovatiewerken worden gedaan: Enkele muren uitbreken, ook zeker één poutrel te plaatsen na verwijdering. Badkamer en keuken volledig te vernieuwen. Zolderruimte afwerken tot praktijkruimte met douche.

Badkamer renoveren, elektriciteit vernieuwen en vaste zoldertrap plaatsen

Nieuwe badkamer van 4 m² zetten, materiaal nog niet aangekocht en kan samen met vakman gebeuren. Hier moet een inloopdouche, wc en meubelkast komen. Ook de leidingen dienen vervangen te worden. Elektriciteit in huis, 150 m², moet volledig vervangen worden. Vaste zoldertrap zetten om zolderkamer makkelijk te kunnen bereiken.

Balkon renoveren of verwijderen

wij huren een huis met een balkon achteraan het huis nu zijn er serieuze tekens van betonrot de paal die ondersteund kan heen en weer maar valt niet om en is al serieus wat afgebrokeld

Woning renoveren

Ik wil een woning laten renoveren. En zoek daarvoor de juiste aannemer. De BA gaat deze week binnen bij de gemeente. Bijgevoegd heb ik het plan al. De meeste afbraakwerken zijn al gebeurd. ( oud pleisterwerk , vloeren, achterbouw is al weg , eigenlijk al bijna helemaal gestript ) we hebben de oude houten vloer laten liggen zodat die als 'stelling'gebruikt kan worden. Eigenlijk is het een deel nieuwbouw achter , van 70 vierkante meter . Andere deel is dan in het huis zelf. Moet ook een nieuw dak op. Ben er nog niet uit hoe we de verdiepen willen maken. Waarschijnlijk met putdalen. Maar kan allemaal besproken worden .

Uitbreken vloeren en oude leidingen

We gaan een oud huis renoveren en zoeken een aannemer voor het uitbreken van de vloeren en oude leidingen van electriciteit, water en verwarming; alsook de vloerbeton (magere beton). Totale oppervlakte : +/- 200m2. Uitvoering : Juni - juli - augustus 2019.

Garage renoveren

Wij willen onze garage renoveren en meer integreren in het huis zelf. Binnen de garage willen we een kastenkamer voor kledij voorzien. De muren van de garage zijn nog in baksteen dus er zal gyproc aan de pas komen. De vloer zal ook moeten aangepakt worden, moet verhoogd worden en dan betegelen de oppervlakte is 15m².

Een bijgebouw zetten en huis renoveren

Ik zou bij bouwen en nieuw elektriciteit leggen en santair doen. Gans het huis isoleren. Een bijgebouw zetten.

Garage renoveren

Garagevloer vernieuwen. Vloer in polybeton. Elektriciteit ( zekering + aarding ) vernieuwen. Garagepoort automatiseren.Sectionale poort. Huis van de jaren 60. Oppervlakte : 4 m L op 2 m Br