Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Huis stallingen afbreken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Huis stallingen afbreken:

Huis + stallingen afbreken

Oud huis + stallingen afbreken en terrein nivelleren. Afbraakwerken : 300 m².

Steunbalk vervangen

Stallingen achter huis: steunbalk moet vervangen worden.

Ik beschik over een eigen huis. ...

Ik beschik over een eigen huis. Achteraan (onder zelfde dak) zijn nog oude stallingen aanwezig. Zij zijn niet gefundeerd en noch genivelleerd.Ik wens hier een 3tal kamers te maken. Ik ben op zoek naar een architect die mij de plannen kan teken en eventueel help bij de bouwaanvraag. Op zoek naar iemand die alle werken kan coördineren en de juiste mensen kan contacteren.

Ik ga een huis kopen van bouwjaar 1964. ...

Ik ga een huis kopen van bouwjaar 1964. het betreft een fermette met aanhorende stallingen. de benedenverdieping bevat momenteel een aparte woonkamer, eetkamer, keuken en slaapkamer. Er is nog geen toilet voorzien. Ik wil dit allemaal in één geheel vormen om ook optimaal te kunnen profiteren van lichtinval en warmte. De bovenverdieping bevat momenteel 3 slaapkamers. Deze zijn goed, maar wij willen graag 4 slaapkamers voorzien. Eveneens is er nog geen badkamer voorzien. De trap om naar de bovenverdieping te gaan zou moeten worden herlegt om maar ruimte te creëren.

Wij willen een leefruimte bij creëren ...

Wij willen een leefruimte bij creëren aan onze halfopen bebouwing, met uitkijk op de tuin. Er moet ook bergruimte en een toilet in voorzien worden. De woning is naar het zuiden georiënteerd. De noordkant van ons huis ligt tegen de buurman aan. Het is een typisch huis uit de jaren 60: huis, 6m koer en stallingen.

Het betreft een totaal renovatieproject. ...

Het betreft een totaal renovatieproject. Hierbij moeten de stallingen achteraan verdwijnen en plaatsruimen voor een nieuw woongedeelte. De verruiming en opentrekken van de woning binnenin zal een grote uitdaging worden. Het pand beschikt over geen comfort en luxe en is een halfopenbebouwing. De indeling van het huis moet volledig opnieuw bekeken worden. Voor de exacte beschrijving is een kijk op het pand nodig. Het huis zou na afloop een landelijk gevoel moeten geven.

het gaat over een huis (woonhuis van een ...

het gaat over een huis (woonhuis van een een oude vierkantshoeve) van meer dan 300 jaar oud waarin nog een heel aantal authentieke materialen zijn verwerkt. Het is reeds deels gerenoveerd door de verscheidene vorige eigenaars, maar de werken werden niet vakkundig uitgevoerd. We wensen de stallingen in het woongedeelte op te nemen en eventueel te hervormen tot een hedendaagse keuken. Er dient een nieuw dak op het huis te komen, nieuwe zoldervloer gelegd te worden, dubbel dak opdat de zolder bruikbaar wordt, nieuwe badkamer, nieuwe vloer op de eerste verdieping, ...

Wij beschikken over een ruime bouwgrond ...

Wij beschikken over een ruime bouwgrond in woongebied waar in principe volgens st.stedenb.k voorschr. kan gebouwd worden. De bestaande woning mag/moet eventueel vervangen worden. De stallingen zullen later verbouwd worden. Graag een landelijke woning (past bij de locatie, stallen,...) met ruime living en zeer ruime keuken, geen garage. Globale plannen /denkpistes werden reeds door ons wat getekend. Het budget is echter beperkt tot +/-125000€ (incl. BTW). Wat zijn hier de mogelijkheden ? De structuur van de bouwgrond is wat ingewikkeld dus de oriëntatie en vorm van het huis zijn belangrijk. De bouwplannen zijn niet voor onmiddellijk. Momenteel zijn we enkel geïnteresseerd in wat kan voor welk budget.