Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Huis verbouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Huis verbouwen:

Verbouwing huis

Ik wil mijn woning laten verbouwen; een draagmuur afbreken, installatie van een nieuwe keuken, plakwerk van de living muren +/- 60m², het leggen van nieuwe vloeren (de parket hebben we zelf al/tegels voor de keuken nog niet), renovatie van toilet en bovenverdieping slaapkamers (het plaatsen van nieuwe ramen). Woning verbouwen. Draagmuur afbreken. Nieuwe keuken installeren. plakwerk van living muren over een opp. van 60m². Nieuwe vloeren leggen. Toilet en slaapkamers renoveren: nieuw ramen plaatsen.

Huis verbouwen

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Een deel van de achterbouw laten afbreken en een volledig nieuw stuk bijbouwen. - nieuwe badkamer - nieuwe keuken - dressing - vloerverwarming - zonnepanelen - warmtepomp - 1 lichtkoepel - afbreken schouw - verplaatsing voordeur - nieuwe elektriciteit - verlegging sanitair. - groot schuifraam Het gaat om een half open bebouwing van +/- 150m²

Woning met één verdieping verbouwen

Ik wil mijn huis met één verdieping laten verbouwen. Vloerwerken, plafond, muren te metselen... het gaat dus om een complete verbouwing.

Huis renoveren

Het gaat om een huis met meer dan 250 m² woonoppervlakte. Raam en deurkozijnen (47 vierkante meter) dienen vervangen te worden. Nieuwe CV ketel plaatsen. Badkamer verbouwen op eerste verdieping, kamer aangrenzend met een douche gedeelte. muren dienen geplijsterd te worden. Begane grond schuifpui aanbrengen. vaste trap maken naar zolder, op dit moment is er een vlizotrap. zolder moet volledig geisolleerd worden en slaapkamer van gemaakt worden. op zolder moet er ook een douche komen

Draagmuur uitbreken poutrel plaatsen

Ik ben mijn huis aan het verbouwen en wil een draagmuur verwijderen om zo een open ruimte te creëren, Ook zocht ik nog iemand voor mijn huis te strippen. Moesten jullie dit toevallig ook doen zou dit handig zijn. Het gaat om een draagmuur van 5 meter breed.

Muur verwijderen en poutrels plaatsen

Wij willen onze woning laten verbouwen en willen graag de structuur van ons huis verbouwen dit houd in dat wij wij een stuk van de buitenmuur willen wegnemen en hier een bij gebouw willen tegen aan plaatsen. Deze petrel zal iets van een +-8 meter zijn en deze zal 2 verdiepingen moeten kunnen dragen die er bovenop komen. De andere petrel is een 4 tal meter lang en moet ook 2 verdiepingen kunnen dragen en de andere zal een 3. 5 meter zijn en moet ook 2 verdiepingen kunnen dragen. Dan zouden we alle kamers van beneden willen laten bepleisteren inclusief de plafonds . Dit gaat over een oppervlakte van 238 m²

Renovatiewerken aan woning uitvoeren

Ik wil mijn woning laten verbouwen. Het gaat over het uitbreken van de muur aan de achterzijde van het huis en het plaatsen van een groot raam/deur naar de tuin toe. Het gaat ook over een boiler verplaatsen en nieuwe ventilatie plaatsen. Tussen de twee ruimtes op de begane grond willen wij een muur openbreken - deze is geen draagmuur.

Tuinhuis verbouwen tot kangoeroewoning

Wij willen graag ons tuinhuis verbouwen als kangeroewoning. Andere optie is een aanbouw aan het bestaand huis. Afmetingen van het nieuwe stuk moet 5 x 9.5 meter zijn. We willen dit in het hout met een schuin dak.