Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Oud huisje renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oud huisje renoveren:

Oud huisje renoveren

Het gaat over een heel oud huisje dat nu gebruikt wordt als "rommelkot", maar een nieuwe bestemming moet krijgen. Het dak is nog vrij nieuw en het kreeg ook een nieuwe beroostering. Verder zijn de muren, ramen,... stokoud en eigenlijk klaar om gesloopt te worden. We zouden indien mogelijk het dak willen behouden en de rest vernieuwen en uitbouwen. Aan de ene kant met plaats voor fietsen en rekken en materiaal, aan de andere kant met gezellig afdak / overdekt terras. Binnenin moet dan plaats zijn voor binnenkeukentje en erboven een leuke speelkamer voor de kinderen.

Renoveren van oud boerderijhuisje

Plaatsen van nieuwe badkamer en toilet, aanleggen en vervangen oude elektriciteitsbedrading, opnieuw aanleggen rioolafvoer van huisje naar de straat enz.

Renoveren en isoleren vakantiewoningen

Met de nieuwe normen van 2020 op komst zijn we geïnteresseerd in renovatie van ons vakantiehuisje. We maken deel uit van een vakantiepark. Alle huisjes moeten er gelijk blijven uitzien. De syndic zal de gezamenlijke isolatie van de daken regelen, maar zegt dat zij niet gemachtigd zijn om ALLE eigenaars te contacteren om gezamenlijke totaalrenovatie voor te stellen. Blijkbaar is er een premie voor renovatieprojecten: ONTWIKKELAARS/ENERGIEDESKUNDIGEN - BURENPREMIE - genoemd. Dit is nieuw en Infrax heeft nog geen lijst met goedgekeurde project begeleiders. Premie per huisje en voor een vakantiepark éénmaal werk om voor de 2 soorten huisjes (rijen van 4 met 2 gelijke binnenhuisjes en 2 gelijke buitenhuisjes is dat interessant voor zowel de projectbegeleider als de eigenaars. Hier een paar websites met meer info over die premie en de BENOvatie coach (er is nu reeds meer info over, maar ik vind nog steeds geen lijst van zo'n coaches op Infrax). Er zijn 58 x 4 huisjes in een rij dus 58 x 2 zijkanthuisjes en 58 x 2 binnenkant huisjes.

Renoveren van woning

Wij plannen de aankoop van een (klein) huisje in Lier. Dit moet volledig gerenoveerd worden, lees: de muren zijn nog OK; verder zal alles moeten vernieuwd worden: elektriciteit, bezetten, isolatie, nieuw dak, badkamer, terras, keuken, ramen, deuren... We hadden graat voor de eigenlijke aankoop (november) een globaal idee gekregen van wat dit kost. Bewoonbare oppervlakte: 49m2.Adresgegevens bij afspraak.

Renovatie werken + aanbouw keuken

Wij zouden graag het oud huisje dat we hebben gekocht willen renoveren van boven tot onder. (afbraakwerken doen we zelf) Dit houdt in: - Dak isoleren - de muren over heel het huis opnieuw bezetten. - Badkamer (op 1ste verd. ) zou van plaats moeten veranderd worden. - De plaats waar de badkamer nu staat wordt een kamer en waar nu de kleine kamer is wordt de badkamer. - Er moet tevens ook een wc gezet worden op de 1ste verd. - Op gelijkvloers, een draagmuur tssn de huidige keuken en living verwijderen zodat de living groter wordt. - Waar nu de veranda staat zouden we afbreken om van die ruimte een keuken te maken. Eventueel als de prijs gunstig is zouden we op het 2de verdiep onder het dak graag nog een douche willen zetten

Renovatie hoevetje

Ik heb een oud huis op gekocht in een landelijk gebied. Dit oude huis wil ik renoveren om er een knuw huisje voor mijn gezin te maken. We plannen 2 à 3 muren te laten staan, een beetje op te hogen en verder de indeling opnieuw te maken. Kunnen jullie me hierbij helpen?

Steken van een grote poutrel (6 meter)

Mijn vriend en ik renoveren een huisje in het Gentse en hadden graag een aannemer gevonden die twee poutrellen (tegen elkaar van 6 meter) kan steken, inclusief de steunkolommen.

Betonplaat gieten

Mijn vriend en ik zijn een huisje aan het renoveren. Hoewel we heel veel zelf doen, zijn we toch op zoek naar iemand om de betonvloer te komen gieten. We zullen zelf de grond uitgraven, maar voor het gieten zelf hadden we graag een camion ingeschakeld.