Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "inrichten zolderruimte" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor inrichten zolderruimte:

Inrichten zolderruimte

Ik wil graag zolderwerken laten uitvoeren voor onze nieuwbouwwoning van 2015: 1. Afwerking binnenwanden met osb. 2. Wanden plaatsen voor slaapkamer-indeling. 3. Afwerkingen (licht, elektriciteit, ventilatie). Details te bespreken. Uw advies is welkom. Zolder : oppervlakte 43 m². kamer : oppervlakte 20 m².

Zolder inrichten

Installatie zoldertrap en plaatsen vloer en wandafwerking zolderruimte. Zolder van 8 op 3 m;

Afwerking en inrichting zolder

Inrichten zolder (+-57 m²): 2 slaapkamers + zolderruimte (mezzanine) boven slaapkamers + washok radiatoren 4 grootte veluxen elektriciteit zonnepanelen, zonneboiler, condentatieketel . Afwerking zolder. Vloeren. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor advies, mogelijkheden en prijsofferte.

Inrichten van de zolder

Ons dak is een paar jaar geleden vernieuwd en ook hebben wij reeds onze zolder geïsoleerd (hier en daar nog wat afwerken). Nu zijn we naar iemand op zoek die onze zolder verder kan inrichten. Dit gaat om volgende werken: afwerking isolatie en bekleding, omvormen van valluik tot een gewone deur, 2 zijmuren bekleden/bezetten/isoleren, vloer leggen, inbouwkasten. Ter info: er is een vaste trap naar de zolderruimte en er staan langs 1 kant al 2 veluxen. Graag zoeken we iemand die alle werken kan doen of regelen met zo weinig mogelijk onderaannemers.

Studio inrichten op zolderruimte

Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat volgende werkzaamheden kan uitvoeren: dak vervangen, veluxen plaatsen, dak isoleren en optioneel binnenkant (dak en binnenwanden ) afwerken met gyproc platen... Een bedrijf die een architect in zijn team heeft is een voordeel aangezien er een klein technisch dossier moet samengesteld worden voor de gemeente.Adresgegevens bij afspraak.

Inrichten van zolderwoning

Zijn in onderhandeling om de woning te kopen. Wensen zolder te vernieuwen. Inrichten van Zolderappartement. Er is reeds een app. Van 100 m² met kleine badkamer en 1 slaapkamer. Keuken moet vervangen worden, badkamer vergroten ( 1 gyproc muur verwijderen )+ aparte wc, living vergroten ( 1 gyproc muur verwijderen naar bestaande slaapkamer ) + aankleding resterende zolderruimte. ( liefst 3 extra kamers waarvan 2 kleine slaapkamers en 1 slaapkamer met dressing. Alle leidingen liggen er al en dak is reeds geïsoleerd.Foto's ter beschikking.

Inrichten van zolder

De zolder boven de garage moet verbouwd worden tot een kamer. Wat moet er gebeuren? 1 veluxraam plaatsen,stopcontacten,isoleren van de ruimte + afwerken,laminaat leggen. De uitschuifbare trap verstevigen (of vervangen zodat het een blijvende trap wordt) Een luik voorzien dat makkelijk open en dicht kan (zowel van boven als beneden). De afmeting van de zolderruimte bedraagt 3,20 m op 3,58 m, de grootte van het gat naar de zolder bedraagt 1,16 m op 0,63 m.

Renovatie van een zolderruimte - 3 slaapkamers, 1 logeerkamer, traphal, 1 wc en 1 badkamer

Ik ben architect en zoek aannemer(+ onderaannemers) voor bovenvermeld werk. Het betreft het inrichten en bewoonbaar maken van een zolder van een pastorij (monument). De belangrijkste uit te voeren werken waar ik aannemer(s) voor zoek zijn : - uiteindelijk volledig nieuwe eiken vloeren (oude vloer behouden als plafond, nieuwe vloerribben met perkte hoogte voor parketvloer - vloerisolatie en dakisolatie - verder afwerken van alle wanden en alle dakvlakken met principieel nieuwe kalkpleister (want monument) - nieuwe afkastingen voor de rondlopende leidingen aan de plinten - nieuwe badkamerinrichting - ook planning afspreken met andere aannemers technieken Uitvoering der werken vanaf augustus tot eind 2013 ?