Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Interieur van woning opfrissen voor verkoop" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Interieur van woning opfrissen voor verkoop:

Interieur van woning opfrissen voor verkoop

Alle plinten in het huis vervangen, zettingsbarsten in pleisterwerk van muren wegwerken, vlekken op muren en deuren verwijderen. Spotjes vervangen, computer van Bulex-verwarmingsketel herstellen, douchebak vervangen, deurlijst installeren, vernislaag van de houten trap renoveren.

Grondige opknapbeurt intérieur woning

Ik wens mijn interieur van mijn woning grondig te laten opfrissen met verven van de muren, en de plafons in alle plaatsen. Ik schat mijn interieur ongeveer op 120 vierkante meter. In de badkamer wens ik een instapdouche ipv mijn bad en douche zoals het nu is. In de keuken zou er een nieuwe werktablet moeten komen en een nieuwe afwasbak en kraan. Een nieuwe toilet. Plaatsen van Quick-step in de living en de gang +/- 70 vierkante meter Plus nog kleine afwerkingen (plaatsen van deurklinken, 1 ruit vervangen, Isolatie op zolder ...)

Algemene renovatie van woning

Dak herstellen; leien vernieuwen ( hoogte ong. 8m, al geisoleerd ) Garage herstellen; een garage hoek herbouwen Interieur deuren vervangen med meer moderne deuren ( liever glazen deuren beneden, normale deuren boven ) herstellen en herschilderen van binnenmuren ( papier verwijdweren,schilderen , mogelijk elektriciteit boven hernieuwen) Badkamer en 2 slaapkamers vloeren linoleum vervangen met laminaat Dekking bouwen achteraan in het tuin Liever de werken moeten sequentieel gedaan, met zoveel minder last voor ons

Totaalrenovatie van een herenwoning

Wij zijn op zoek naar en aannemer voor de verbouwing van een herenwoning in Antwerpen (2000). Het betreft een totaalrenovatie met de aanbouw van een nieuwe achterbouw. Verder moeten alle technieken en de binneninrichting worden aangepakt. Wie interesse heeft, mag ons contacteren. Grote renovatiewerken, afbraak, strippen van woning, interieur etc

Wij beschikken over een erg ruime maar ...

Wij beschikken over een erg ruime maar oude woning, die we zouden willen laten renoveren (zowel electriciteit/sanitair/keuken/vensters/decoratie..) We zoeken daarvoor iemand ie zich graag met totaalrenovatie bezig houdt. Aan de structuur van het huis zouden we niet veel veranderen, dus we denken niet dat we een echte ingenieur-architect nodig hebben, maar misschien wel een interieur-architect of een interieur-bureau of gewoon iemand die zoiets met veel liefde doet.... Met dank

Algemene aanneming: Ruwbouw woning in ...

Algemene aanneming: Ruwbouw woning in Aalter (woonopp. 200m2) Volledige interieur

Wij willen graag een budgetvriendelijke ...

Wij willen graag een budgetvriendelijke woning waar comfort en interieur belangrijker is dan uitwendige stijl. Zo zou een rechthoekige woning met plat dak zeker voldoen, tenzij andere bouwstijlen naar budgetering nog interessanter zijn. Veel daglicht en grote open ruimtes zijn belangrijke elementen. Gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid hebben voorang.

Juist gestart met de bouw van een ...

Juist gestart met de bouw van een moderne woning te Lennik. Voor het interieur heb ik wel verschillende ideeën maar ik heb schrik dat ik er geen mooi geheel van ga maken. Ik ga vooral voor modern en eenvoud maar met hier en daar toch een speciale touch.