Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Isolatie buitenmuur" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Isolatie buitenmuur:

Isolatie buitenmuur

Buitenmuren van ong. 160-200m² van open bebouwing isoleren. Hierbij rekening houdend dat de westkant de natte kant is. Graag duurzame oplossing. Ventilatie voorzien in badkamer, dressing en berging door aanwezigheid van condensatie. Spowbreedte van 5-7cm.

Plaatsen nieuwe aanbouw aan vrijstaande woning

Aan onze bestaande woning, gelegen in de Akelei te Sint-Katelijne-Waver, zouden wij rond deze zomer graag een nieuwe aanbouw (4,2m x 7,3m) en terras (4m x 7,3m) laten plaatsen. Wij zouden graag offerte aanvragen voor volgende subwerken: • het graven en gieten van funderingen, o Graven funderingen o Gieten funderingen o Leveren en plaatsen bewapening + gieten grondplaat • Leggen van riolering (regenwater) en infiltratieput, o Graven voor (en leveren van) leidingen en infiltratieput o Levering en plaatsing infiltratieput o Voorzien leidingen dakgoot aanbouw -> bestaande regenwaterput -> infiltratieput • ruwbouwwerken (muren metsen + isolatie) o waterkering + binnenmuur + leveren snelbouwstenen o Plaatsen (gieten) balken o Isolatie leveren en plaatsen o buitenmuur

Herstel waterschade na infiltratie via dak buur

Gezocht vakman met deskundige ervaring voor herstellen van waterschade door infiltratie via dak. Water binnengedrongen via overvloedige via dankaansluiting met buur. Buur heeft geen opstanden waardoor water via zijn plat dak naar beneden stroomt en via zijn buitenmuur/dak . Schade aan plafond, isolatie, spots (watersijpeling), en muren. Zolder is 28m². Gemeenschappelijke muur is 7 meter langs en 2,3 hoog (laatste 1,5m helend). De buur heeft al zijn aannemer gecontacteerd zijn dak in orde te zetten. Herstelling nadien mij bij.

Herstellen waterschade

Ik wil mijn huis laten herstellen wegens waterschade van mijn buurman . Blijkt te zien dat het water via zijn dakgoot binnen treed en mijn gevel erg aan het beschadigen is, waardoor al het water via mijn badkamer (1ste verdiep) uitloopt langs de lamp. Na goedkeuring van de verzekering moet deze herstelling spoedig uitgevoerd worden. Herstelling plafond van de badkamer. Ongeveer 24 m² bestaande uit gyproc met isolatie. Buitenmuur van gevel op 2 de verdieping is beschimmeld.

Wachtgevel in snelbouwsteen HOB 64 m² plaatsen

Plaatsen 64 m² snelbouwmuur tegen buitenmuur half-open woning. Isolatie te voorzien in spouwmuur.

Aanbouw houtskeletbouw

Wij willen een aanbouw in houtskelet laten plaatsen, constructie, ramen en dak. Isolatie en afwerking van binnen en buitenmuur nemen we voor onze rekening. De aanbouw is op het gelijkvloers en is in een L- vorm 6. 5m breed op 5m diep en 4m breed en 4 diep. Op de eerste verdieping een aanbouw van 6. 5m breed en 1. 5m diep

Afbreken van de woning

Ik zou een traditionele woning willen afbreken met afmetingen 9 bij 12m met een spantendak. Deze woning bevat 2 verdiepen en 1 zolderverdieping die ook gebruikt wordt als kamer. De woning is 9m hoog en is gebouwd op de traditionele manier: binnenmuur, isolatie en buitenmuur. Ook het dak is geisoleerd met de traditionele rotswol. Er is geen gebruik gemaakt van asbest en de woning bevat houten ramen. Hoeveel zou mij dit ongeveer kosten om te laten afbreken?

Ombouwen veranda naar living

Wij willen een bestaande veranda ombouwen naar een living, bekleden buitenmuur, steen of andere bekleding, isolatie en plaatsen dubbele deur