Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Kamer bijbouwen op plat dak keuken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kamer bijbouwen op plat dak keuken:

Kamer bijbouwen op plat dak keuken

Kamer van 15m² bijbouwen op het dak van ong. 15m² van de keuken. Garage van ong. 5m x 4m met dakterras bouwen en het dakterras met de nieuwe kamer verbinden. Tussen de nieuwe kamer en dakterras speling van 2-3m die ook overdekt moet worden.

Opbouw te plaatsen voor extra slaapkamer

Ik wil een extra slaapkamer bijbouwen op ons plat dak. Zeker de ruwbouw en vloer zouden we willen en verder voor volledige afwerk van kamer valt te zien wat de vakman moet doen. Ook willen we 2 koepels in ons plat dak ernaast voor meer licht beneden.

Bijbouwen extra kamer op garage

Extra kamer bijbouwen op plat dak van garage van 4m x 8m. Graag dezelfde witte kleur van garage en 2 ramen erin. Deurgat maken in bestaande muur.

Ruwbouwwerken uitbreiding woning

Bijbouwen op GLV 2 m uitbreiden en 6 m breed. op 1 verdieping 1 kamer bijbouwen. Plan ter beschikking.

Enkele muren uitbreken en muur deels heropmetsen

L-vormige kamer met zicht op tuin uitbouwen naar rechthoekige kamer, stuk dak moet geplaatst worden, deel van plafond dat redelijk laag zit verhogen. Deel van de muur moet worden verwijderd worden en een deel muur bijbouwen zodat de kamer rechthoekig zal worden. De kamer is ongeveer 25 m² , en zou graag uitbreiden naar 30 m².

Kamer bijbouwen op plat dak keuken en parket aanleggen

wij willen op ons plat dak (1e verdiep) een slaapkamer laten bijbouwen. Deze kamer zou 1 raam moeten hebben (noordzijde), elektriciteit, verwarming. Dakbedekking is roofing. Muren metsen, bepleisteren en ondervloer voorzien. Parketvloer leggen en kamer schilderen doen we zelf. Ook een klein halletje tussen de nieuwe en bestaande kamer, zodat we niet door de ene kamer moeten om in de andere te geraken.

Badkamer bijbouwen met inloopdouche

Ik wil graag een extra badkamer vlak naast de bestaande badkamer: een inloopdouche, 1 wasbak en toilet. De nieuwe badkamer grenst aan de bestaande waar toilet en dubbele wasbak reeds aanwezig zijn. De deur van de kamer voor nieuwe badkamer wordt toegemaakt. Oppervlakte is ongeveer 6 m².

Verbouwing keuken en bijbouwen achterbouw

Ik wil graag mijn keuken verbouwen en deze integreren in de nieuwe veranda. De oude veranda dient afgebroken te worden. Ook verwijderen en/of renoveren van de achterbouw. Verder renoveren van de badkamer, bijbouwen van een achterbouw met de bedoeling een extra kamer met dressing en badkamer te maken.