Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Kelder maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kelder maken:

Kelder maken

Ik zou graag een (kruip)kelder willen hebben onder de helft van mijn woning, andere helft is al kelder. Dit is een bestaande woning, vloer gelijkvloers waar de kelder zou moeten komen is al verwijderd. De oppervlakte zou ongeveer 40m² zíjn en diepte als het mogelijk is 60cm (meer is mee genomen) onder bestaande fundering.

Betonwerken kelder in tuin

Ik wil een kelder met plafond in mijn tuin maken. Ongeveer 15m², maar niet in een rechthoek.

Plaatsen van keerwanden + wegscheppen van grond

Ons huis is een alleenstaande woning met als gelijksvloer de kelder en garage. Rondom de woning hebben ze grond gelegd. Wij zouden graag een klein deel daarvan willen weg scheppen om parking van te maken (de grond zullen we behouden voor de tuin dus geen container nodig). Het gaat over ongeveer 2m breedte X 1m à 1.5m hoogte X 2m diepte. Er zullen keerwanden moeten geplaatst worden. ( 2m breedte op 1.5 of 2m hoog). De afwerking hadden wij graag zelf gedaan.

Doorgang van kelder naar tuin maken en andere werkzaamheden

Ik heb een bel-etage rijwoning gekocht waarbij de eerste eigenaars de doorgang van de garage/kelder (gelijkvloers) naar de tuin (verdieping +0.5) hebben laten dichtmetsen. Ik zou deze doorgang willen laten herstellen en verbreden. Hiervoor zouden volgende zaken moeten gebeuren: - kelderraam verticaal uitslijpen tot deur (-> poutrel nodig?) - muur weghalen (die is dichtgemetst door eerste eigenaars) (-> poutrel nodig?) - trap van kelder naar tuin aanleggen - waterafvoer voorzien/uitbreiden Overigens is er ook een trap van het terras (verdieping 1) naar de tuin (verdieping 0.5), dewelke beschadigd is. Deze trap zou hersteld of vervangen moeten worden.

Functionele kelder aanleggen

Wil een kelder onder het gras in de tuin aanleggen, het betreft een oppervlakte van ongeveer 9 m x 8 m. Bedoeling is om van de kelder een volwaardige sportruimte te maken.

Gat in muur trappenhal maken voor plaatsing van raam

In een nieuwbouw wil ik in de trappenhal op kelderniveau een raam in de muur die de trap van de kelder scheidt een gat en daarin een raam plaatsen om zo daglicht in de kelder te trekken.Gat in muur trappenhal (2*2) (gewelven rusten er niet op) + raam (2*2)

Kelder renoveren

Zouden graag onze kelder volledig laten renoveren en waterdicht maken - vloeren / muren / plafond met isolatie / deksel waterput - Is het mogelijk om even langs te komen om dit te bekijken zodat jullie een offerte kunnen opmaken. Het pand is van vorige eeuw-wisseling (1900) en is in ons bezit sedert 1978. Kelder : 1 ste ruimte van 3 m op 2 m dan 2 kamers achter elkaar van ongeveer 3,5 m op 10 m( totale lengte)

Gedempte kelder in gebruik maken

Tijdens een verwijdering van een huiszwam is er een gedempte kelder teruggevonden. Deze wordt helemaal leeggemaakt en daarna moet deze of gevuld worden, of ingericht worden als kelder. Hiervoor wil ik een offerte voor 1) maken deurgang 2) gieten beton op vloer kelder 3) plaatsen gewelf aan bovenkant kelder 4) gieten vloerplaat boven gewelf Oppervalkte van kelder : 17 m².