Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Kelder uitdiepen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kelder uitdiepen:

Kelder uitdiepen

Wij willen graag onze kelder van 80m² laten uitdiepen van 1m70 naar 2m50. Hoogte van de kelder dus op 2m20. Deels van de ondergrond is verhard beton en los zand. Funderingen liggen 30cm diep, funderingswerken zijn dus nodig.

Uitdiepen kelder

Een bestaande woning met een kleine kelder. Mogelijkheden om de kelder uit te graven en te verlengen zijn er.

Uitdiepen kelder

Het uitdiepen met ongeveer 1 meter van een bestaande oude kelder die ongeveer 1 m 50 hoog is. Met als doel een technische ruimte te maken waarin je normaal kan rechtstaan en werken. De kelder is zo een 50-60 m².

Kelder uitdiepen

Wij willen ons plafond in onze kelder hoger hebben zodat er mogelijkheid is voor een praktijkruimte. Onderkeldering van 80 m².

Uitdiepen bestaande kelder

Ik wil een bestaande kelder verder uitdiepen. Momenteel 175cm, gewenste diepte 240cm. Oppervlakte ongeveer 5.5 m op 2m.

Kelder uitdiepen

Wegens een stuk verlaagd plafond in de kelder willen we graag een stuk bestaande droge kelder laten uitdiepen. 30cm tot 50cm uitdiepen, voor een stuk kelder van ongeveer 5m op 5m. Traptrede om gemakkelijk van het ""hoog" stuk kelder naar het "laag" stuk kelder te stappen. Gewoon afwerken met beton, geen vloertegels of iets dergelijks. Adresgegevens bij aanvraag

Kelder renovatie

65m2 muur afkappen 50m2 muur waterdichte bezetting 20m3 uitdiepen vloer 40m2 gewapende betonplaat (@15cm) 4m3 onderschoeiing plaatsen poutrel HEAcm) incl. 2 kolommen plaatsen poutrel HEBcm) incl. 2 kolommen afvoer puin plan architect bestaande toestand beschikbaar foto's op aanvraag

Kelder uitdiepen

Ik wil een bestaande droge kelder met een plafondhoogte van 200 meter laten verdiepen tot een plafondhoogte van 225 cm. Bodem van de bestaande kelder is beton. Graag advies ter plaatse. Doel is uitgraven - (isolatie)beton op de vloer - eventueel kleine keermuur (50 cm) tegen de staande muren (versteviging fundering etc.). Oppervlakte van de kelder is ~25 m².