Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Kelder uitdiepen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kelder uitdiepen:

Uitdiepen kelder

Ik zou graag de kruipkelder van ongeveer 1m50 hoog, uitdiepen naar ongeveer 2m zodat het gebruikt kan worden als berging. De kelder is ongeveer 6m² (2x3m). Ik woon in een oud rijhuis en in de kelder ligt nog zwarte zand, wat mij doet vermoeden dat er geen fundering is. Bijkomend is er geen verluchtingsgat meer. Dit werd dicht gemaakt door een vorige eigenaar bij de uitbreiding van het huis.

Uitdiepen kelder

Kelder en ondergrondse garage uitdiepen tot laagst mogelijk niveau. Het betreft ong. 100m² die vermoedelijk 20-30cm kan verdiept worden. Bouwjaar huis is 1971. Nog niets gedaan rond stabiliteitsmetingen of haalbaarheid.

Uitdiepen kelder

Ik wil mijn kelder/garage ongeveer 50m² laten uitdiepen tot het mate van het mogelijke en terug betonneren.

Kelder uitdiepen

Wij willen graag onze kelder van 80m² laten uitdiepen van 1m70 naar 2m50. Hoogte van de kelder dus op 2m20. Deels van de ondergrond is verhard beton en los zand. Funderingen liggen 30cm diep, funderingswerken zijn dus nodig.

Uitdiepen kelder

Een bestaande woning met een kleine kelder. Mogelijkheden om de kelder uit te graven en te verlengen zijn er.

Uitdiepen kelder

Het uitdiepen met ongeveer 1 meter van een bestaande oude kelder die ongeveer 1 m 50 hoog is. Met als doel een technische ruimte te maken waarin je normaal kan rechtstaan en werken. De kelder is zo een 50-60 m².

Kelder uitdiepen

Wij willen ons plafond in onze kelder hoger hebben zodat er mogelijkheid is voor een praktijkruimte. Onderkeldering van 80 m².

Uitdiepen bestaande kelder

Ik wil een bestaande kelder verder uitdiepen. Momenteel 175cm, gewenste diepte 240cm. Oppervlakte ongeveer 5.5 m op 2m.