Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Keuken afbreken vinylvloer verwijderen schuifdeuren uitbreken en alles afvoeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Keuken afbreken vinylvloer verwijderen schuifdeuren uitbreken en alles afvoeren:

Verbouwen woning

Muur verwijdering tussen living en keuken en dan poutrel steken. 2 schoorsteenmantels afbreken en afwerking. Opening maken voor schuifraam. opening van 2m20. Schuifraam is reeds besteld.

Keuken afbreken, vinylvloer verwijderen, schuifdeuren uitbreken en alles afvoeren

Onze oude keuken moet afgebroken worden. De keuken bestaat uit één muur van 3m40 en een spoeltafelelement apart van 1m40. Losliggende vinylvloer van +/- 10,5 m² en 2 schuifdeuren moeten tevens verwijderd worden. Alle afbraakmateriaal (inclusief keukenapparaten) moet meegenomen worden.

Poutrel plaatsen

Wij willen graag twee opeenvolgende muren afbreken om zo een open keuken te creëren. Wij zijn niet zeker welke draagmuren zijn en welke niet. Het zou gaan om twee muren van 3.9m op 2.7m hoogte. Daarnaast hadden we ook graag een Poutrel laten steken op onze buitenmuur om deze te voorzien van een schuifdeur van 2.5m breed.

Draagmuur afbreken en poutrel plaatsen

Er is een steunmuur tussen de keuken en de living die we graag willen verwijderen. De plafond is 260cm hoog, breedte muur 390cm, diepte 14cm

Binnenmuur uitbreken en poutrel plaatsen

Muur tussen keuken en living afbreken (4 op 2 meter). Moet een poutrel gestoken worden om plafonds te stutten. Adres is net over de grens.

Steunbalk steken en draagmuur afbreken

We willen de muur tussen keuken en eetplaats openmaken. Is een draagmuur dus we moeten een poutrelle steken. Muur is 3m25, hoogte 2m75. 1 deurgat van 85cm er rust 1 verdiep en puntdak op.

Steunbalk steken en draagmuur afbreken

Draagmuur uitbreken en poutrel plaatsen Vergroten opening naar keuken, afbreken 3 meter muur, poutrel plaatsen van +/- 4 meter. Verwijderen van afval. Verdere afwerking in overleg

Vermoedelijke steunmuur afbreken en poutrel steken

Wij willen onze keuken half-open maken door een binnenmuur gedeeltelijk af te breken en er een poutrel te laten steken. Het gaat over een opening van 2,5-3,5 meter.