Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Keuken van een kantoorruimte vernieuwen en uitbreiden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Keuken van een kantoorruimte vernieuwen en uitbreiden:

Keuken van een kantoorruimte vernieuwen en uitbreiden

Ik wil een bestaande keuken in kantoor vergroten door een muur van 2 x 1,70 meter uit te breken. A Hiernaast moet men de afwerking van het gat verzorgen. Men moet ook de huidige keuken en tegels uitbreken om de muur opnieuw te bezetten. Hiernaast ook schilderen, opnieuw monteren en ook een dampkap voorzien.

Inrichting van kantoor

Het betreft de volledige inrichting als kantoorruimte van een handelspand (115m2) dat casco werd opgeleverd, dus: vloer, vloerverwarming, sanitair, bepleistering, ruwbouw/muren, elektriciteit, keuken, valsplafond, ...

Wij hebben een pand gekocht dat bestond ...

Wij hebben een pand gekocht dat bestond uit een grote kantoorruimte + woonst. Wij wonen in het gedeelte woonst en wensen van het kantoor een bed en breakfast te maken dat later kan uitgroeien naar hotel. We zouden starten met drie kamers + grote gemeenschappelijke ruimte, maar er is mogelijkheid in andere delen van het gebouw meerdere kamers toe te voegen. Voor deze drie kamers + badkamers zijn de mogelijkheden beperkt wat ruimte betreft, maar die willen we wel optimaal benutten. Verder kregen we graag suggesties voor vloeren, inrichting etc... Er zou ook een kleine keuken komen die later uitgebreid kan worden.

De benedenverdieping moet bevatten : ...

De benedenverdieping moet bevatten : inkomhal met vestiaire en toilet, woonruimte met open keuken en kookeiland en een houtkachel, een garage en wasplaats, en een kantoorruimte die uitgeeft op de tuin. Bovenverdieping bevat 4 kamers en een badkamer met ligbad en douche. Graag ook een kelder.