Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Keukenmuur uitbreken en plaatsen poutrel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Keukenmuur uitbreken en plaatsen poutrel:

Keukenmuur uitbreken en plaatsen poutrel

We zouden graag de keukenmuur laten verwijderen en een poutrel en steunkoker laten plaatsen. De muur is ongeveer 2,9x2,4m

Keukenmuur uitbreken en plaatsen poutrel

Keukenmuurtje uitbreken en plaatsen van poutrel. Bouwplannen aanwezig.

Keukenmuur openbreken

Ik heb 2 keukens en ik zou graag de muur die deze 2 keukens scheid, uitbreken om zo tot 1 grote keuken te komen. Ook de ingebouwde vaatwasser moet dan verplaatst worden.

Keukenmuur uitbreken op tooghoogte

We hebben pas een woning gekocht en willen de keuken wat meer open trekken. Deze heeft nu enkel een deuropening naar de living en we willen de muur tussen living en keuken voorzien van een opening. De muur is in totaal 4 m lang. De deuropening is aan het uiteinde van de muur. We willen de deur er uit halen en de bovenkant van de muur uitbreken tot ongeveer 1 m 20 van de grond. In totaal dus een stuk van ongeveer 3 m lang en 1 m hoog verwijderen, de opening moet niet helemaal tot aan het plafond door lopen maar tot op hoogte van de deuropening. We overwegen nog om de keukenkasten te behouden. Tegen deze muur staan onderkasten en hangende kasten. Is het mogelijk dit stuk muur uit te breken zonder aan de onderkasten te komen? ( De hangende kasten moeten dan uiteraard weg )

Muur uitbreken en poutrel plaatsen

Keukenmuur met lengte van 3,50 meter moet uitgebroken worden en vervolgens moet er poutrel geplaatst worden.

Keukenmuur gedeeltelijk uitbreken

In de keuken muur wil ik een opening maken naar de living, een soort raam van 130 breed en 140 cm hoog . Er moet ook een verwarmings element verzet worden, dat staat nu op een rare plaats midden in de muur op +- 160m hoogte. De opening opnieuw bezetten. Onderaan geen verstertablet maar een stuk werkblad plaatsen van +70 of -80 cm breed met een steun zodat het als ontbijt tablet kan dienen. Harmonica deur naar de keuken eruit halen.

Uitbreken van tussenmuren

Woonkamer en keuken integreren in één geheel door woonkamermuur en keukenmuur uit te breken en te integreren d.m.v. stuk koer. Afgewerkt met grote schuifdeur. Foto's ter beschikking.

Renovatie van appartement

Ik wil mijn appartement (115m²) laten verbouwen. Elektriciteitsnetwerk vernieuwen+aarden. Ethernetkabels trekken. Muurkast bouwen. Keukenmuur uitbreken + nieuwe keuken installeren. Nieuwe badkamer installeren. Geluidsdicht maken van plafond. Isolatie plaatsen onder raamkozijnen. Aankopen nog niet gebeurd. Advies geapprecieerd.