Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Leefruimte uitbreiden met aanbouw" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Leefruimte uitbreiden met aanbouw:

Leefruimte uitbreiden met aanbouw

Aanbouw van 3 m op 4 m. Deur, raam en gedeelte van muur verwijderen en steunbalk plaatsen. Radiator verplaatsen. verlichting aanpassen. aanbouw met veel glas voor lichtinval.

Renovatie appartement

- elektriciteit, water, verwarming (opp. +- 130 m2; 6 radiatoren) volledig te installeren - binneninrichting (gedeeltelijk openmaken van een paar tussenmuren in de leefruimte + zetten nieuwe tussenmuren leefruimte + zolderruimte) - badkamer: volledige installatie in zolderruimte (plaatsen toestellen, vloer, velux-raam steken) - uitbreiden van de bestaande mezzanine onder het dak - plaatsen dakisolatie + gyproc in zolder Werken voor mei 2018 (in afwachting goedkeuring aanvraag renovatiepremies). Aub graag opdeling maken in offerte van de verschillende opdrachten (nodig voor aanvraag renovatiepremies).

Vergroten-uitbreiden woonkamer

Uitbreiden van mijn woonkamer / leefruimte. Idee: 1 volle gemetste muur, een onscherp zadeldak en veel glas. Oppervlakte: Ong. 6 meter op 5 meter. Totale oppervlakte : 30 m². - Adres na te vragen door de vakman zelf.

Woning verbouwen en achterbouw zetten

De werken omvatten het afbreken van een keuken, berging en schuur. Heropbouw en uitbreiding van keuken met berging en toilet, leefruimte met zicht op de tuin. De woning is 14m lang en dient uitgebreid te worden tot 18 à 20m (afhankelijk van goedkeuring) de breedte van de woning is 5. 20 en maakt een insprong van 2. 20m op 8. 20. We zouden graag de woning over de volle lengte uitbreiden tot 5. 20m

Aanbouw, uitbouw, serre of veranda?

We willen de leefruimte graag uitbreiden maar weten niet wat best kan met ons budget? Het moet snel gaan en niet te duur zijn. Houtskelet of glas of.... ongeveer (max. ) 6 m breed en 3 meter diep. Er staat al een "kot", kunnen we dat deels gebruiken of moet het afgebroken worden?

Renovatie van woning

Bestaande woning uitbreiden Bestaande riolering uitbreiden naar een gescheiden stelsel Plaatsen regenwaterput 5000L Uitbreiding leefruimte en keuken (open maken achtergevel, plaatsen balk, fundering, vloerplaat, Ytong metselwerk, dakgebinte en dakbedekking) Betonnen terrasplaat.

Terras overdekken om keuken te vergroten

Terras overdekken met doel : - uitbreiden van keuken en overgang naar leefruimte. Er is wel een niveau verschil van ongeveer 6 trappen.

Uitbreiding leefruimte

Leefruimte uitbreiden, nieuwe trap, vloer, plafond, nieuwe ramen en voordeur, gevel...