Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Lek in veranda te herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in veranda te herstellen:

Herstellen van lek in glazen koepel veranda

Ik heb een aflopende koepel in enkelvoudig gewapend glas boven mijn veranda. Tijdens hevige regenbuien lekt er water naar binnen. Ik heb vastgesteld dat er een barst is in één van de glazen platen, helemaal bovenaan tot tegen de richel van de slaapkamer. Het water lekt echter naar binnen een tweetal meter verder naar beneden via diezelfde glazen plaat, waar ik echter geen schade kan bespeuren.

Lek in veranda verhelpen

Lek in veranda verhelpen. Water sijpelt op 2 plaatsen binnen langs de muur. Veranda is in 2 delen van 5.28m en 3.5m op een belle etage hoogte.

Lekkage veranda herstellen

De veranda van het appartement dat ik verhuur lekt bij hevige regenval, het lek bevindt zich op de plaats waar de veranda tegen de gevel staat. Ik heb dit zelf proberen oplossen door een lapje EPDM te proberen bevestigen op die plaats, maar dat heeft niet geholpen.

Lek in veranda opsporen en herstellen

Mijn veranda van mijn restaurant zou een lek hebben. Graag laat ik iemand komen om deze te detecteren en herstellen. De ruimte is zo'n 120 m².

Lek in veranda te herstellen

Veranda met golfpaten, polycarbonaatplaten. In de hoek is er een lekkage. Op zoek naar een stielman om de nodige herstelling te maken.

Verandalekken herstellen

Momenteel zijn we bezig met een renovatie voor klanten te Wijnegem. Zij hebben sinds begin oktober de sleutels van de woning ontvangen, en nu blijkt dat de veranda aan de woning lek is op diverse plaatsen. Wij veronderstellen dat dit komt door de slijtage van de rubbers van het dak en de dakprofielen. Ook onderaan is de siliconen aan de arduin versleten en dient dit opnieuw afgekit te worden. Wij zoeken iemand die deze herstelling kan doen, ter plaatse kan afspreken om de situatie te bekijken en zo snel mogelijk op te lossen.

Lek in veranda herstellen

In 2001 is er bij ons een veranda geplaatst door Pauwels en nu bij hevige regenval zoals afgelopen weekend lekt er water naar binnen. Graag hadden wij een offerte gehad ifv de herstelling. Veranda met glaswerk.Veraanda aan sluiting dak. Lood aanbrengen of aandichten.

Lek in veranda herstellen

Veranda / pergola is geplaatst in 2003. Gedeelte veranda bestaat uit 2 glaspanelen. Langs de balken sijpelt er water binnen.