Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Lek in veranda te herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in veranda te herstellen:

Lek in veranda opsporen en herstellen

Mijn veranda van mijn restaurant zou een lek hebben. Graag laat ik iemand komen om deze te detecteren en herstellen. De ruimte is zo'n 120 m².

Lek in veranda te herstellen

Veranda met golfpaten, polycarbonaatplaten. In de hoek is er een lekkage. Op zoek naar een stielman om de nodige herstelling te maken.

Verandalekken herstellen

Momenteel zijn we bezig met een renovatie voor klanten te Wijnegem. Zij hebben sinds begin oktober de sleutels van de woning ontvangen, en nu blijkt dat de veranda aan de woning lek is op diverse plaatsen. Wij veronderstellen dat dit komt door de slijtage van de rubbers van het dak en de dakprofielen. Ook onderaan is de siliconen aan de arduin versleten en dient dit opnieuw afgekit te worden. Wij zoeken iemand die deze herstelling kan doen, ter plaatse kan afspreken om de situatie te bekijken en zo snel mogelijk op te lossen.

Lek in veranda herstellen

In 2001 is er bij ons een veranda geplaatst door Pauwels en nu bij hevige regenval zoals afgelopen weekend lekt er water naar binnen. Graag hadden wij een offerte gehad ifv de herstelling. Veranda met glaswerk.Veraanda aan sluiting dak. Lood aanbrengen of aandichten.

Lek in veranda herstellen

Veranda / pergola is geplaatst in 2003. Gedeelte veranda bestaat uit 2 glaspanelen. Langs de balken sijpelt er water binnen.

Herstellen lek veranda

We hebben bij regen druppels die aan de binnenkant van de veranda op dd raam vallen. Geen idee of het om 1 of meerdere lekken gaat.

Lek in veranda herstellen

In de veranda zijn er kleine lekken boven de schuifdeur die we willen laten herstellen. Verder gaat de schuifdeur moeilijk open en dicht en is er veel last van condensatie. Dak op veranda is met plastiek.

Openbreken veranda vloer en herstellen pvc buizen en terug betegelen

Sinds enkele weken hebben we water dat binnensijpelt langs de muur in de kelder. Vandaag heeft men een lek detectie gedaan en gezien dat er op 2 plaatsen scheuren/openingen zijn in PVC buizen van de afvoer. De tegels van de veranda moeten worden uitgebroken , het vervangen/herstellen van deze PVC buizen en het terug dichtmaken van alle putten en terug tegels aanleggen.