Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Lek in verandadak herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in verandadak herstellen:

Lek in verandadak herstellen

Lek in schuifdak zonveranda herstellen. Herstel veranda type zonneranda met openschuivend dak

Reparatie van lek aan verandadak

We zitten al een paar jaar met een vervelend lek in de veranda.Dak of goot ?.Nu zouden we graag een nieuwe vloer leggen .Maar na alles te hebben gecontroleerd lukt het niet om het lek te vinden. En zolang het niet in orde is met dat lek komt er geen nieuwe vloer.

Reparatie van lek van verandadak

Veranda staat 4 jaar. Plaatser is failliet. Er is een lek waar het verandadak op de muur aansluit. Hierdoor komt de bezetting binnen in de veranda los. Afdichting moet worden nagekeken en gerepareerd.

Verandadak vernieuwen door lek regent binnen

We willen een nieuw dak op onze veranda leggen. Het moet opnieuw een doorzichtig dak zijn. De oppervlakte is 3,5 meter op 7 meter. Het zijn 6 platen die moeten vervangen worden, het regent binnen. De metalen structuur zijn nog goed.

veranda: er werd een kleine twee jaar ...

veranda: er werd een kleine twee jaar terug een veranda geplaatst, maar verandadak is fout en dient hersteld of vervangen te worden; lek in dak? (of bij de buren) = gemeenschapelijk project; toegang mansardeverdiep naar zolder dient te worden voorzien van zoldertrap (+ evt. electriciteit doortrekken); achtergevel oppoetsen (evt. isoleren)