Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Lekkage leidingen herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lekkage leidingen herstellen:

Lekkage leidingen herstellen

Als gevolg is er waterschade in mijn studio, en is er een tocht doorheen de muur. soms hoor ik ook de waterleiding functioneren. de muur is ook helemaal doordrenkt met sporen van water. Graag had ik de lekkage in de leidingen willen herstellen.

Reparatie lekkage riolering

We hebben in een residentie een lek in de riolering in een leidingkoker. Het lek is gelokaliseerd. Reparatie bestaat uit openbreken koker in een toiletruimte, leidingen repareren, koker terug dichtmaken en herstellen betegeling en eventueel vloer in de toiletruimte.

Aanleg Gas Electriciteit en Afvoerleidingen

Voor een klant waarvan leidingen grotendeels aangepast moeten worden. Na aansluiting van nieuwe meters zal er voor 3 woningen in het pand ook nieuwe leidingen gelegd moeten worden. Afvoer: 2e verdieping: WC moet +/- 1 meter opzij, aansluitingen bij badkamer en keuken moeten getest en eventueel tewerkgesteld worden. Kranen en douchekoppen eventueel aansluiten. Tussenverdieping: De aansluiting voor WC en badkamer moeten vervangen worden en aangepast naar hedendaagse standaarden. Bij eventuele lekkage moet het systeem goed bereikbaar zijn. 1e verdieping: Systeem moet op functionaliteit getest worden en eventueel aanpassingen bij de aansluiting op het hoofdafvoer op de begane grond.