Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Losstaand huis vergroten door een hoger dak te maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Losstaand huis vergroten door een hoger dak te maken:

Losstaand huis vergroten door een hoger dak te maken

We hebben een huis van 120 m². Het doel is om 80 m² leefruimte, 3 slaapkamers en badkamer bij te creëren door een hoger nieuw dak te plaatsen. Gebruik van dakkapel is een optie. Alles bevindt zich momenteel in goede staat en het huidige dak wordt ondersteund door houten balken. Verder zou er een trap gemaakt moeten worden van verdieping 1 naar verdieping 2.

Betonplaat en fundering gieten

Ik wil een garage bouwen met plat dak (+-240 H) losstaand van het huis. Afmetingen zijn ongeveer 3,9 X 5,3. Betonplaat + funderingen moeten ook nog gelegd worden. Kan afgesproken worden dat dit door mezelf gedaan word.

Uitbreiding huis + nieuwbouw dubbele garage

Wij willen een uitbreiding bouwen aan ons huis (+/-35m2, enkel gelijkvloers, plat dak) en een nieuwe dubbele garage bouwen (63m2, losstaand, plat dak, klassieke constructie). Ook willen we van de bestaande gevel van het huis op bepaalde plaatsen de gevelsteen strippen, nieuwe isolatie voorzien en een nieuwe gevelsteen voor zetten (geschatte geveloppervlakte: 60m2).PLan ter beschikking.

We willen graag een huis met veel ...

We willen graag een huis met veel natuurlijk licht. Landelijk uiterlijk, beetje pastoriestijl, maar volledige verdieping. Volledig onderkelderd. De inkomdeur, graag een dubbele deur, inkomhal met vestiaier en WC, alsook eventueel de traphal. De bureauruimtevormt een geheel met living/eetkamer. Aparte keuken waar voldoende plats is om met een tafel te zetten voor +- 6 personen. Living en keuken geven uit op tuin/terras. Bovenverdieping: 3 slaapkamers met badkamer en aparte WC. Hoofdslaapkamer heeft dressing en is aan achterzijde van huis gelegen. Garage mag losstaand zijn van huis.