Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Magazijn ombouwen tot dansstudio" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Magazijn ombouwen tot dansstudio:

Magazijn ombouwen tot dansstudio

Voor de inrichting van een magazijn naar grote dansstudio Aanleggen van een sanitair gedeelte (plaatsen van 2 wc's met lavabo's en toebehoren). 307m² delen in 2 ruimtes van 120m² elk rest van de oppervlakte moet dienen als onthaal , wc's, edm....

Magazijn ombouwen tot zwembad

Magazijn van +- 300 m² in rechthoekige vorm moet omgebouwd worden tot een wellness met 2 arrangementen dus 2 zwembaden met filters komen van 3 meter in breedte en 5 meter in lengte en maximum diepte van 1,50 meter. In beide arrangementen moeten verluchting- en verwarmingselementen zijn een sauna en een whirlpool.

Ombouwen magazijn tot kantoorruimtes

Niet geïsoleerd magazijn ombouwen tot kantoorruimtes (764 m2). We denken eraan om een combinatie van buiten en binnen isolatie te doen als dit mogelijk is. Omdat de buur ernaast er rechtstreeks op aansluit (zie snede in bijlage) Is dit mogelijk? We moeten sowieso een nieuw puntdak in het midden steken omdat dit niet geïsoleerd is.

Wegens gezinsuitbreiding hebben wij ...

Wegens gezinsuitbreiding hebben wij behoefte aan extra woonruimte. Ondertussen hebben wij een bouwvergunning verkregen voor het ombouwen van een magazijn tot woonruimte. Wij zijn opzoek naar experts die dit project voor ons kunnen verwezenlijken. Er moet het volgende gebeuren. Het magazijn moet volledige geïsoleerd worden (vloer, muren en plafond). Vervolgens dient de ontstane ruimte onderverdeeld te worden in drie ruimtes (slaapkamer, dressing, sanitair blok).

magazijn ombouwen tot mini-crèche, zeten ...

magazijn ombouwen tot mini-crèche, zeten van vals plafond en verluchtingssysteem, opdelen van de ruimte in drie kamers, installatie van sanitaire voorzieningen, bekleden van de wanden en electriciteit,vervangen van een raam door een grotere raam.