Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Mantelzorgwoning bouwen in tuin" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Mantelzorgwoning bouwen in tuin:

Mantelzorgwoning bouwen in tuin

Ik wil een mantelzorgwoning voor mijn moeder. Om in de tuin te plaatsen.

Mantelzorgwoning bouwen in tuin

Mantelzorgwoning in de tuin voor oma gewenst. Afmetingen: 40 m² 5 op 8 m² living 5 op 5 slaapkamer 3 op 3 badkamer 2 op 3. Liefst in houtskeletbouw.

Bouwaanvraag voor bouwen mantelzorgwoning

Ik wil graag een mantelwoning in de tuin bouwen. Deze moet voorzien worden van een badkamer, keuken, woonkamer en slaaphoek. Hiervoor ben ik ook op zoek naar een architect om de aanvraag te regelen.

Mantelzorgwoning plaatsen

Ik wil graag een mantelwoning in de tuin laten bouwen. Ik dacht aan een chalet of prefab constructie voor hulpbehoevend persoon met partner. Voorzien van badkamer, keuken, woonkamer en slaaphoek.

Mantelzorgwoning bouwen

We willen een mantelzorgwoning aan de garage of huis bouwen voor mijn ma met zicht op de tuin. Graag een prijs voor een prefab mantelzorgwoning of een woning op maat. Met plat dak. Graag met een keukentje. En een badkamer met douche en bad. Ongeveer een oppervlakte tussen 30 en 50 m².

Mantelzorgwoning aanbouwen

Nieuwe aanbouw op de plaats waar de garage nu staat voor mijn schoonmoeder. De plaats is 36 vierkante meter. Bouwen van mantelzorgwoning. Mogelijkheden en materialen te bespreken met vakman. Binnen twee a drie maanden moeten de werken starten wegens verkoop van vorige woning.

Mantelzorgwoning te bouwen

Wij denken erover om een mantelzorgwoning in de tuin te zetten voor mama. Graag met zicht op de tuin en voordeur naar de oprit gericht - 24m². Woning gelegen in Lennik

Mantelzorgwoning bouwen in tuin

Mijn ouders zijn allebij 90jaar. Zou ze graag bij mij thuis willen hebben. Bouwen van mantelzorgwoning in tuin. Hoe gaat dit te werk en wat kost dit ?