Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Mantelzorgwoning bouwen in tuin? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij aannemers uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met aannemers uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Mantelzorgwoning bouwen in tuin.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers.

Voor goede en betaalbare aannemers bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Mantelzorgwoning bouwen in tuin:

Mantelzorgwoning bouwen

We willen een mantelzorgwoning aan de garage of huis bouwen voor mijn ma met zicht op de tuin. Graag een prijs voor een prefab mantelzorgwoning of een woning op maat. Met plat dak. Graag met een keukentje. En een badkamer met douche en bad. Ongeveer een oppervlakte tussen 30 en 50 m².

Mantelzorgwoning aanbouwen

Nieuwe aanbouw op de plaats waar de garage nu staat voor mijn schoonmoeder. De plaats is 36 vierkante meter. Bouwen van mantelzorgwoning. Mogelijkheden en materialen te bespreken met vakman. Binnen twee a drie maanden moeten de werken starten wegens verkoop van vorige woning.

Mantelzorgwoning te bouwen

Wij denken erover om een mantelzorgwoning in de tuin te zetten voor mama. Graag met zicht op de tuin en voordeur naar de oprit gericht - 24m². Woning gelegen in Lennik

Mantelzorgwoning bouwen in tuin

Mijn ouders zijn allebij 90jaar. Zou ze graag bij mij thuis willen hebben. Bouwen van mantelzorgwoning in tuin. Hoe gaat dit te werk en wat kost dit ?

Mantelzorgwoning bouwen

Mantelzorgwoning in houtskeltebouw in tuin voor ouders. Onze tuin is wel zeer ruim dus plaats genoeg.