Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Mezzanine in slaapkamer te bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Mezzanine in slaapkamer te bouwen:

Mezzanine in slaapkamer te bouwen

Ik wil graag een extra slaapruimte maken voor mijn dochter die 1,5 jaar is. Deze zou dus kindgericht moeten zijn en zou boven onze slaapruimte komen. De hoogte van de plafonds zijn 3,40m.

Ombouwen van garage tot studio

Ik wil mijn garage van 40 m² ombouwen naar een slaapkamer met kleine badkamer en zit hoekje. Graag ook een grote raam voor maximale verlichting. Goed isoleren zal ook nodig zijn. Opgelet in de garage komt de trap naar de zolder uit. Deze zou mogen afgezonderd worden met een gyproc wand. Er is ook een mogelijkheid om in de hoogte te werken.(mezzanine?)

Mezzanine in slaapkamer te bouwen

Huidige slaapkamer heeft een hoog plafond met steunbalk die door de kamer loopt. Hoogste punt is 3m60. We willen een mezzanine bouwen waarbij het bed boven staat. Onderaan wordt een dressing. Kamer is 3m50 op 3m50. Trap naar mezzanine moet kindvriendelijk zijn.

Afwerken zolder slaapkamer en mezzanine

We willen een kamer met schuin dak afwerken (als bureau) en een kleine mezzanine inrichten (als slaapruimte). Het grondvlak van de kamer meet 270 op 400, de rechte muur tegenover het schuine dak meet 270 op 290. We willen de volgende werken laten uitvoeren: 1. Elektriciteit enkele meters doortrekken, twee nieuwe lampen (kamer en mezzanine). 2. Gyproc plafond plaatsen tegen het schuine dak (in totaal ca. 16 m²). Het dak is geïsoleerd, de isolatie wordt tegengehouden door een houten raster. 3. Houten bekasting plaatsen onderaan de schuine wand (om wasmachine en droogkast weg te steken). Afmetingen 110 op 70 cm .Houten kast rond de boiler. Er is wel wat ruimte voor creatieve inbreng door de aannemer, maar dat kan die best ter plaatse bekijken. Foto's ter beschikking.

Verbouwen van zolder tot mezzanine

Ik heb een zolder van ongeveer 4 op 7,5m waar ik een slaapkamer wil van maken, graag zou ik daar een stevige vloer in leggen, voorzien van een opening, een velux raam en een (uitvouwbare) trap. Verder heb ik nog een stuk van 3 op 7. 5m waar ik ook een stevige vloer in wil omdat ik die ruimte wil benutten als bergzolder.

1/ Verstevigen of vervangen houten vloer ...

1/ Verstevigen of vervangen houten vloer slaapkamer (4x5) eerste verdieping 2/ verwijderen plafond slaapkamer (mezzanine) 3/ afwerken en isoleren zolderdak 4/ verwijderen gyproc muur eetkamer 5/ inbouwkast 2x3x 0,5(bxhxd) 6/ 2 nieuwe binnendeuren

binnenschrijnwerk : het maken van een ...

binnenschrijnwerk : het maken van een toiletwand met deur - het plafond van 4 kamers bezetten met gyproc - dak uitkaderen en isoleren - zolderruimte verdelen in slaapkamer en badkamer + mezzanine boven badkamer + 2 deuren plaatsen - plankenvloer leggen - 2 inbouwkastendeuren maken voor verwarmingsketel en elektriciteitskast

Het gaat om een schuur waar eerst een ...

Het gaat om een schuur waar eerst een scheidingsmuur tot in de nok zal worden aangebracht. vervolgens verdiepen leggen, herschikken van pannen en isolatie van dak, aanbrengen van keuken en badkamer, ramen en deuren plaatsen, electriciteit en loodgieterij. het geheel zal in loft stijl zijn, d.w.z. 1 open ruimte in 2 delen , met hoogteverschil van 1 tot 1,5 m. met eronder een garage voor 2 wagens en erboven een mezzanine als slaapkamer