Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Moderne nieuwbouwwoning met verdiepingen bouwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Moderne nieuwbouwwoning met verdiepingen bouwen:

Moderne nieuwbouwwoning met verdiepingen bouwen

Graag bouwen van een driegevelvilla met 2 verdiepingen van 120 m² op de heide vergunning reeds OK. Ruwbouwwerken

Moderne nieuwbouw plaatsen

Plaatsen van een nieuwbouwwoning van twee wooneenheden. Een gelijkvloers en eerste verdieping. Moderne uitvoering, gebouw van 17 op 10 meter.

Moderne nieuwbouwwoning van twee verdiepingen plaatsen

Wij zoeken een aannemer voor een nieuwbouw te zetten in Huldenberg. Al de vergunningen en het aanbestedingsdossier zijn in orde. Ruwbouwwerken winddicht. Woning in moderne, strakke stijl. Moet 180 m² worden met 2 verdiepingen.

Moderne nieuwbouwwoning plaatsen

Een moderen nieuwbouwwoning voor volgend jaar te beginnen. Plannen zijn in orde. En er kan zeker begonnen worden volgend jaar.

Ruwbouwwerken van nieuwbouw uitvoeren

Nieuwbouwwoning bouwen 11m x 12m; vierkanten huis in witte baksteen met zwarte ramen, veel openheid, veel glas, moderne strakke bouw. Aannemer voor ruwbouwwerken.

Nieuwbouw woning zetten na slopen van bestaand huis

Slopen van bestaand huis, 2 verdiepingen, grondoppervlak 42m². Het zetten van een nieuwbouwwoning (gesloten bebouwing), moderne of klassieke stijl. Breedte gevel 7 meter, 6 meter diep. Plat dak.

Moderne nieuwbouwwoning

Offerte de ruwbouwwerken van een nieuwbouwwoning, +/- 200m² bewoonbare oppervlakte, volledig onderkelderd, strak en modern met plat dak. U kan mij contacteren voor een digitale versie van de plannen.

een te bouwen nieuwbouwwoning op een ...

een te bouwen nieuwbouwwoning op een perceel van 1580m². vereisten 5 slaapkamers en een garage aan de woning. graag een offerte voor een moderne staalbouw en een offerte voor een pastorijwoning