Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Muren optrekken en dak plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muren optrekken en dak plaatsen:

Muren optrekken en dak plaatsen

Nieuw dak plaatsen. Nieuwe zijmuur plaatsen. Nieuwe muur zou tegen of op de plaats van een bestaande muur moeten geplaatst worden met snelbouwsteen.

Zolder van een nieuwbouw afwerken

Wij willen voor onze nieuwbouwwoning de zolder laten inrichten en opdelen in slaapkamer, badkamer en dressing. De zolder heeft een oppervlakte van 41 m² en is een L-vorm. Er moet elektriciteit worden gelegd voor heel de ruimte. Hiernaast een extra velux plaatsen, muren en plafond bedekken met gyproc, een extra muur tussen slaapkamer en badkamer optrekken. Ook een badkamer te installeren, leiding doortrekken en tegelwerken in de badkamer uitvoeren.

Verbouwing nodig voor badkamer

Nieuwe badkamer :verbouwen. Boven de garage hebben wij onze badkamer onder het puntdak. Het puntdak dient afgebroken worden, de muren optrekken in hout, zijgevel isoleren en bekleden met crepi. In de keuken een muur afbreken en plafond dan ondersteunen. Ik heb het liefst alles door één aannemer. Ik ben al in bezit van plannen van een architect.

Aanbouw plaatsen, muren slopen en muren optrekken

Aanbouw met plat dak veranda +/- 20 m², 3 muren uithalen en eventueel nog andere werken. Dit aan de achterzijde van de woning. Er is al een fundering.

Optrekken van binnenmuren uit Ytong

Wij wensen onze huidige (enkelsteense) binnenmuren te vervangen door nieuw opgetrokken muren uit Ytong. Betreft in totaal zo'n 20m bij 3m.

Renovatie huis

Kelder: 2 muren vochtvrij maken: 6m breed X2. 5m hoog en 10m breed X2. 5m hoog Zondering 8m lang X4m breed isoleren onder planken vloer van salon en woonkamer Kelder 6m breed X10m lang X2. 5m hoog verluchten Gelijksvloer: 2 muren opnieuw bepleisteren: 4m breed X3m hoog en 4m breed X3m hoog en schouw verwijderen Terrasfundering 6m lang X2m breed verstevigen: zijstenen zinken in de grond Terrasmuur verbergen of nieuw ervoor optrekken: 6m lang X tot 1 tot 3m hoog 1ste verdieping: plat dak nakijken op zijafwerking 2de verdiep: Schouw verwijderen tot boven de dakpannen Zonderverdieping ombouwen tot 2 puberkamers 6m breed X 9m diep X 1 tot 5m hoog Tuin: Tuinpad aanleggen: 1m breed op 30m lang Omheining verwijderen en aanleggen: 40m lang Achtertuin niveauverschil overbrugge

Zolderrenovatie

Ik heb een zolder van +- 170m2 met vaste trap en zou deze willen inrichten tot 2 slaapkamers en een badkamer verwarming en water moeten nog voorzien worden Ook het optrekken van muren enz...

Verbouwing van woning

De verbouwing bestaat uit: - afbreken van ons bestaand puntdak - plaatsing nieuw en hoger puntdak. (optrekken achtergevel en scheidingsmuren. - isoleren van dak en muren. - plaatsing vaste trap naar zolder. (nieuwe raveel constructie) - plaatsing binnen muren en schildersdeuren Bouwaanvraag is reeds goedgekeurd en lastenboek en meetstaat zijn aangemaakt.Foto's ter beschikking.