Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Muren uitbreken en poutrels steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muren uitbreken en poutrels steken:

Poutrel plaatsen + bezetten

Graag willen wij spoedig 2 muren in onze woonkamer uitbreken voor het plaatsen van een gashaard en uitbreiding van onze keuken. deze muur zal meteen ook bezet moeten geraken. De muur is ongeveer 4meter + 4meter Meerdere uitvoering van ons totaalproject in overleg = gyprocplafond, binnendeuren, verdere bezettingwerken, uitbreiden bestaande keuken (kast, toestellen, werkblad ''eiland ")

Renoveren fermette woning

Betreft renovatie van een fermette: - uitbreken vloer, afbikken pleister, uitbreken houten muren op zolder. - vernieuwen septiek. - steken poutrellen, gieten vloerplaat. - isolatie zolderdak en -vloer, afwerken met Gyproc (zowel dak als tussenwanden). - bijbouw in houtskelet opbouwen. - vloer in polybeton aanleggen. Combinatie van verschillende aannemers mogelijk Grond oppervlakte bestaande woning:ongeveer 160m²

Living renoveren

Vals plafond van ong. 100 m² verwijderen. Muurisolatie plaatsen. Oude vloer uitbreken indien nodig, indien niet echt nodig mag die blijven liggen en nieuwe vloer van 100 m² te plaatsen. Ook 2 nieuwe ramen te plaatsen en muren recht te trekken.

Ombouwen van garage

Bestaande dubbele garage van ong. 40m² ombouwen. Garage staat los van huis. Poorten uitbreken en gaten dichtmaken. Langs 1 kant een grote glazen schuifwand die in zomer open kan maken. Aan andere zijde houten poort/deur/schuifdeur maken. Volledige buitenkant bekleden met hout. Binnen jacuzzi plaatsen. Pelletkachel plaatsen. Elektriciteit die nodig is voorzien. Muren bezetten.

Muur uitbreken en steunbalk plaatsen

Wij hebben een woning waarin twee steunmuren zouden staan. wij zouden graag hebben dat minstens 1 van deze muren vervangen zou worden door een draagbalk, om de ruimte te vergroten. Het betreft een muur van 4 à 5 meter lang. Het is ook niet zeker of dit een steunmuur is. (volgens de plannen en de verkopers wel) De andere muur is 3 à 4 meter lang. Deze zou ook een steunbalk mogen krijgen, maar ik weet niet of dit mogelijk is aangezien de twee balken elkaar zouden moeten ontmoeten op hetzelfde hoekpunt. We proberen zoveel mogelijk zelfstandig te doen, maar dit zijn grote werken die te veel risico inhouden. Het is een rijwoning en nog in oudere staat. (+- 1960) Gestart met de renovatiewerken op zolder en bovenste verdieping.

Achterpand renoveren

Ik wil graag mijn achterpand renoveren naar woonruimte. Alles is gestript maar ik zou Gas-, waterleidingen en elektriciteit willen laten plaatsen voor woon-, badkamer en keuken. Ook, indien mogelijk, zou ik bepaalde muren willen uitbreken en laten plaatsen. evt. Ook vloeren isoleren en afwerken. 2 verdiepen 90/100m² +40 m²

Muren uitbreken

Het uitbreken van 2 muurtjes, plaatsen van poutrels ongeveer 2 a 2,50 meter breed. Alsook het maken van een trapgat in het betongewelf naar de zolder.

Twee draagmuren uitbreken

2 muren verwijderen en poutrel plaatsen. Ene muur zou 4 meter zijn en andere 6 meter dit wel ruim geschat.