Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele aannemer voor "Muren weghalen en gyproc plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met aannemers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende aannemers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met aannemers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Muren weghalen en gyproc plaatsen:

Muren weghalen en gyproc plaatsen

Weghalen van binnenmuren +- 20m² en aanwerken van plafond met gyproc +-70m²

Open bebouwing compleet renoveren

Totaalrenovatie van een open bebouwing. Gaat om een woning van 210 m² met een verdieping. Werken uit te voeren op begane grond: gast slaap/bad- kamer, keuken, wc, vloer isoleren en nieuwe vloer met vloerverwarming leggen, nieuwe keuken plaatsen, muren weghalen. Eerste verdieping: totaal nieuwe indeling voorzien en een nieuwe badkamer plaatsen. Dakisolatie, vloerisolatie, accoustische isolatie, uitbreiding via dakkapel. Algemeen: nieuwe dubbel (3-dubbele) beglazing incl. schrijnwerk en vensterbanken en een nieuw verwarmingssysteem.

Binnenmuren verwijderen

Twee binnen muren verwijderen:Ik zou graag op korte termijn een niet dragende binnenmuur op de 1 1 steste verdieping weghalen (badkamer uitbreiding). Een muur is niet dragend op eerste verdieping, en de tweede muur van de keuken op de beneden verdieping is een draagmuur. Lengte van muur op eerste verdieping is 3 meter. Op tweede verdieping is de muur 4 meter.

Poutrel plaatsen en betonplaat uitbreken en opnieuw gieten

Ik wil graag 2 muren laten weghalen en 2 poutrels steken in de plaats. Ook moet men een bestaande betonplaat weghalen en een nieuwe gieten.

Steunmuren weghalen

Wij willen onze woning laten verbouwen en 2 steunmuren laten weghalen en dit uiteraard met een gespecialiseerde firma. Het gaat om muren van 350cm op 300cm in T verbinding dus misschien wel een steunpaal nodig maar liever niet!!! Wie kan er ons een richtprijs geven en uitvoeren.

Kelderrenovatie

Na de zware regenval in juni, is er 5cm water komen te staan in onze kelder (grootte ongeveer 40m2). Dit waterprobleem zou moeten aangepakt worden, dat dit in de toekomst niet meer voorvalt. Daarnaast willen we de muren ook proper afwerken (bezetting herdoen), een nieuwe trap installeren, het kelderraam vervangen aan de straatkant, extra isolatie tussen kelder en living (is momenteel enkel houten vloerconstructie), weghalen van de houtskool,.

Poutrel steken en binnenmuren verwijderen

Wij willen in onze laagbouw woning een aantal binnenmuren weghalen. Op deze muren liggen gewelfsels in beton. Er zouden dus 2 of 3 poutrels over een lengte van ongeveer 10 meter moeten gestoken worden om dit te ondersteunen. Graag een vrijblijvende offerte voor deze klus.

Weghalen van twee dragende muren onder het dak van oude woning (1935)

Aannemer voor volgende werken Wij willen van twee aanpalende slaapkamers 1 grote ruimte maken en dit tweemaal onder het dak van een oude woning. Ik vermoed dat het in beide gevallen over draagmuren gaat, deze moeten verwijderd worden.